in Casual stuff

O oportunitate interesantă pentru diaspora şi nu numai

Într-un context tot mai dubios din punct de vedere economic, în care mulţi profesionişti îşi caută joburi în afară (iar alţii au plecat deja), sunt oameni care încearcă să aducă românii înapoi în ţară, oferindu-le oportunităţi de business şi bani ca să se poată apuca de treabă.

Proiectul Ro-Win – Succes în România e parte a programului Diaspora Start-up, o idee cordonată şi finanţată de Uniunea Europeană. Scopul este ca imigranţii din Europa să se întoarcă pe la casele lor, cam de-asta dă UE mulţi bani, însă asta nu e o condiţie obligatorie. Fie că vrei sau nu să te întorci, poţi să iei finanţare de 35.000 de euro (nerambursabilă!) şi să deschizi un business aici. Poţi să ai şi un partener din România care să se ocupe de tot, cât timp tu ai 51% din afacere. Variantă care deschide o portiţă pentru altă situaţie: ai un prieten în străinătate (sau o rudă)? Convinge-l să începeţi un business în România. 

Important este să fie eligibil şi să se înscrie cu toate datele aici. Odată înscris, vei putea parcurge un curs online de antreprenoriat, la finalul căruia vei avea un plan de afaceri construit corect (ideea mai rămâne să fie una bună). Proiectul e unul mişto şi pot să garantez că banii vor ajunge la cele mai bune planuri de afaceri, însă până atunci mai durează ceva timp. 

Dacă vi se pare interesant dar nu vă încadraţi în acel set de cerinţe, există şi o serie de webinarii gratuite pe care le puteţi urmări lunea. Mai urmează 3 bucăţi şi sunt cu oameni mişto, care au construit afaceri profitabile în diverse domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu