Din categoria „suntem oameni, avem slăbiciuni”, am testat unul dintre burgerii noi de la McDonald’s. N-am ajuns la evenimentul oficial, dar asta nu m-a oprit să intru în Veranda şi să îmi fac de cap la raionul de fast-food.

Sunt 3 burgeri noi care au fost lansaţi ca ediţie specială pentru Centenar, cu gusturi inspirate de tradiţia românească sau ceva de genul. Mă rog, ce e de reţinut e că s-au băgat burgeri noi.

Unul cu carne de porc sos de muştar, praz, ceapă prăjită, varză albă şi sfeclă roşie, altul cu pui, sos de smântână, brânză de capră şi bacon şi un al treilea cu vită, sos de hribi, bacon, caşcaval şi roşii, salată etc. 

Eu l-am gustat pe cel cu vită şi sos de hribi pentru că pui + brânză de capră nu-mi sună a combinaţie aşa bună, iar cel cu carnea de porc mi se părea uşor dubios. Din ce zice Nihasa ar fi cel mai bun cel cu porc, asta îmi rămâne să descopăr la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Revenind la cel cu vită, nu pot să spun că m-a dat pe spate. E un burger cu sos de ciuperci, gustul e diferit faţă de cele obişnuite, însă dacă tot o fac lată, vreau să simt maioneza şi ketchupul. Nici bucăţelele alea de bacon nu ajută, parcă erau diferite în alţi burgeri de la McDonald’s.

Plus că mi se pare că e cel mai mic dintre cele 3 reţete, cam de dimensiunea unui dublu cheese.

Preţurile sunt: 11,5 lei pentru sandvişul cu porc, 12,5 lei pentru cel cu pui şi 13,5 lei pentru cel cu vită. Le găsiţi până pe 13 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu