in Muzici

Aproape mişto la Red Bull Soundclash: Grasu XXL vs. Loredana

Am fost săptămâna trecută la a doua ediţie Red Bull Soundclash. Grasu XXL vs. Loredana, pe un format pe care Red Bull l-a testat cu succes în afară. Prima ediţie Red Bull Soundclash România a avut loc anul trecut, când s-au duelat băieţii de la CTC cu Carla’s Dreams. N-am ajuns, nu mai ştiu exact de ce, dar am auzit că a fost mişto, aşa că am vrut neapărat să merg anul acesta.

Nu pot să spun că îmi pare rău, dar nici n-am plecat cu un super vibe de la concert.

În primul rând, n-a fost la fel de multă lume ca la prima ediţie. Şi nu că mi-aş fi dorit să n-am loc să respir, dar era frig rău. Bine, era frig şi pentru că afară bătea crivăţul şi instalaţia de încălzire din Polivalentă nu funcţiona, dar asta e altă poveste. Nici nu-mi dau seama dacă au oprit-o special, că „oricum se încălzeşte atmosfera când vine lume multă” sau era vreo defecţiune. Cert e că pe margini stăteai cu geaca pe tine.

Apropo, ce se mai aude cu o nouă Sală Polivalentă? E vreo şansă să vedem vreodată ceva similar cu ce există la Cluj? Se mai lucrează la ceva?

Revenind la Soundclash, Grasu a fost ok, şi-a cântat piesele, dar nu prea a respectat brieful (erau câteva probe în care trebuia să cânţi melodia adversarului). Singura care s-a străduit pe bune a fost Loredana. A învăţat toate versurile lui Grasu XXL pentru cele 3-4 piese pe care le-a avut în show, a dansat, a arătat ca orice artist decent la aproape 50 de ani. Respect!

Însă nu prea mi s-a părut bun mixul ales de la început de organizatori. La Loredana era un public 35+, oameni care voiau să stea pe scaun şi să asculte nişte piese de Mamaia 1993, în timp ce la Grasu XXL era puştime şi nu prea. Mai degrabă oameni care erau puştani acum 10 ani, când era Grasu pe val.

Deci da, n-a fost rău, dar se putea şi mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu