Joi a avut loc deschiderea oficială a magazinului Decathlon din Veranda Mall. E primul magazin al retailerului francez amplasat într-un oraş din România, până acum au luat spaţii doar la periferie. În Berlin am fost surprins să văd un Decathlon fix în centrul oraşului, lângă Alexanderplatz.

Evident, la 1800 de metri pătraţi e un spaţiu mult mai mic decât cele din Băneasa şi Pallady (fiecare magazin are cam 4000 de metri pătraţi), dar suprafaţa e suficientă pentru a include o mulţime de produse. Din câte mi-am dat seama, nu s-a renunţat la multe produse, ci la lăţimea culoarelor. În acest Decathlon nu mai ai aşa mult spaţiu să te dai cu bicicleta sau trotineta (chestie care pe mine oricum mă disperă, de fiecare dată când merg la Băneasa trebuie să fiu cu ochii în 4 de parcă m-aş plimba prin parc).

Eu unul abia aşteptam acest Decathlon, pentru că mi se întâmpla foarte des să am nevoie de lucruri pentru alergat şi să uit până ajungeam la Băneasa. Plus că îmi plac foarte mult batoanele lor de cereale cu banane.

Pentru produsele pe care nu le găsiţi în magazin, au introdus şi un serviciu nou (oarecum nou, că în Băneasa e implementat de prin vară) numit Borna Plus. Sunt nişte order pointuri cu ecran pe care puteţi comanda orice, apoi plătiţi în magazin şi comanda se livrează la orice adresă, gratuit. Promisiunea e că livrarea se face în cel mult 24 de ore în Bucureşti, iar următorul pas ar fi să poată livra în 24 de ore la nivel naţional. Pentru Bucureşti, livrările se fac din depozitul din Ştefăneşti, cel lipit de autostrada A3 (care va avea în curând şi conexiune directă cu Şoseaua Petricani!).

Singura chestie care nu mi-a plăcut e că au doar 4 case de marcat, sper să crească numărul lor la un moment dat. 

În orice caz, e un lucru bun pentru Veranda, am văzut că s-a deschis şi Colin’s, iar vineri seară era destul de aglomerat pe acolo, mult mai aglomerat decât de obicei. Probabil că vor da lovitura în momentul în care se va deschide şi cinematograful.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu