in Web

Familia Netradiţională e pagina de Facebook a Roxanei Magopet şi a lui Marian Hurducaş. Marketeri, oameni de online şi, mai nou, proprietari de casă la curte. Povestesc cu umor chestii banale, întâmplări din familia lor, care e netradiţională pentru că sunt fix pe dos faţă de cum zice la manual că ar trebui să fie o familie tradiţională. Nişte detalii aici.

Din când în când abordează subiecte mai sensibile, povestesc cum au trecut ei peste diverse provocări din viaţă. De obicei postările astea sunt pe blog.

Recent au lansat şi un proiect video numit Netradiţional. E o serie de interviuri relaxate cu oameni mişto, care nu apar mereu la TV sau prin presă. Primul invitat este Ada Roseti, în prezent director de programe la Discovery Network, dar pe care o ştiţi probabil de pe Pro Cinema, unde avea emisiunea Lumea filmului. Dacă sunteţi foarte bătrâni (adică 30+), e posibil s-o ştiţi chiar de pe ProTV, unde avea şi acolo ceva emisiuni despre filme. Vorbim de perioada în care ProTV avea şi emisiuni precum „Am întâlnit şi români fericiţi” – prezentată de Mircea Albulescu sau „Urmărire Generală” cu Emanuel Isopescu.

Am divagat.

Netradiţional e un format de interviu foarte actual, foarte potrivit pentru o după-amiază liniştită de weekend. Daţi un like paginii pentru a afla când apar episoade noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu