I believe in America. America has made my fortune. And I raised…. stai, că asta era din altceva.

M-a fascinat întotdeauna America, când eram mic visam să mă mut acolo într-o zi, acum s-au mai schimbat puţin opţiunile, aşa că o să mă mulţumesc cu nişte vizite la un moment dat.

Probabil că asta mi-a plăcut la canalul de Youtube al unor români care au câştigat la Loteria Vizelor şi s-au mutat în SUA prin 2013. Aveau un business în Galaţi, însă visau să ajungă la New York, aşa că au aplicat şi s-a nimerit să câştige repede, după a doua încercare. Acum au un business de pet sitting, adică plimbă câini, dau se mâncare unor pisici etc. Şi locuiesc în Manhattan.

E interesant că au tot felul de clipuri în care îţi dau nişte date foarte concrete despre costurile vieţii de acolo, condiţiile de trai şi altele.

Vlogurile nu sunt vreo capodoperă, au multe momente în care se abat de la subiect, dar le îmbunătăţesc constant. Primul pe care l-am pus în articol, cel cu povestea emigrării, e o ciorbă din două vloguri, un daily şi o poveste care ar fi putut să fie mai scurtă şi la obiect. 

Iar turul apartamentului e prea detaliat pentru gustul meu, dar per total mi s-au părut interesante clipurile şi o să uit şi la altele. Am dat şi un subscribe, să fie.

Bine, a contat mult şi că nu au deloc cadre din lift. Cu alea îmi fac plinul pe alt canal.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu