in Food

Azi n-am un canal de Youtube, însă am o emisiune care abia s-a lansat şi care promite extrem de mult. Diud e un studio video care e responsabil pentru multe chestii bune din publicitatea românească din ultimii ani. Printre altele, ei au produs şi campania Remington pe care am lăudat-o recent pe aici.

Acum au această emisiune despre gastronomia românească. Arată mişto şi cred că e un mini-Chef’s Table românesc.

À la diud este un show care surprinde detalii din bucătăria românească și conturează un portret al zonei locale de food. Fiecare episod urmărește o singură poveste a unui profesionist din industrie și modul unic în care funcționează universul lui culinar. În primul episod, am povestit cu Alex Petricean despre călătoria lui în lumea gastronomiei. Are 31 de ani și a câștigat titlui „Chef-ul anului” în 2018. Este fascinat de tradițiile noastre și de mâncarea românească, pe care caută să o modernizeze. Spune că încă nu a ajuns la maturitatea deplină a carierei sale, că este într-o continuă călătorie în care să-și scrie mai departe povestea.

Găsiţi playlistul dedicat emisiunii pe canalul lor de Youtube.

Atenţie! Recomand să mâncaţi ceva înainte să daţi play. Rezervare la Maize puteţi face aici şi despre experienţa la restaurant puteţi citi la Radu, eu încă n-am ajuns, dar l-am pus pe lista extinsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu