Ziceam săptămâna trecută că mai am un proiect audio. Iată-l! E un podcast de data asta, Digital Recap Podcast, cu Marian Hurducaş. 

Pe Hurducaş îl ştiu de mult timp, de când dădea pe Twitter nişte glume cel puţin discutabile, cu hashtagul #huducaşiene. Când şi-a făcut agenţie de digital am fost circumspect, l-am mai stalkerit ocazional, dar n-am aprofundat niciodată subiectul. Auzisem zvonuri cum că ar fi dintre oamenii ăia pe care vrei să-i cunoşti, dar confirmarea a venit abia când am început să văd ce face cu Familia Netradiţională. Am devenit fan instant, apoi l-am întâlnit şi live. S-a nimerit chiar să fie dintre oamenii ăia informaţi şi smart, cu care poţi să porţi o conversaţie relaxată despre digital.

Ideea cu podcastul s-a născut întâmplător, într-o seară în care el citea newsletterul Digital Recap.

„Ar trebui să faci o analiză de o oră pe subiectele astea de newsletter. Un podcast adică.”

Şi în primă fază am zis că n-am timp de aşa ceva, dar iată-ne. Cumva, mă gândeam de mult la ceva de genul ăsta, dar nu găsisem nici omul cu care să discut pe temele astea, nici timingul potrivit.

Digital Recap Podcast ar trebui să apară lunar, drept completare la Newsletterul Digital Recap. Dacă nu v-aţi abonat încă, vă recomand să o faceţi. Ăsta e un episod pilot, aşa că aşteptăm şi feedback 🙂 Dacă vi se pare că sună foarte-foarte rău, promitem să ne oprim după primele 2-3 sezoane. 😀

2 comentarii. Leave new

 • Felicitări pentru podcast! Intra in lista de urmarit la fiecare episod nou, alaturi de alte podcasturi recomandate de tine.
  Ca si sugestie, puteti scapa de zgomotul de fundal, pare a fi dintr-un mall si personal mi se pare destul de enervat(mai ales la inceput cand am impresia ca se aude mai tare). Eventual inlocuit cu alt sunet mai placut.

  Succes!

  Răspunde
 • Mulţumim!

  Da, vom îmbunătăţi lucrurile pe parcurs.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu