in Advertising/PR

Probabil cea mai longevivă colaborare din România

Berile astea pe care le vedeţi nu sunt nişte Timişoreana obişnuite, luate de la magazin. Sunt nişte beri personalizate de echipa GMP+Webstyler pentru a marca 12 ani de colaborare între ei şi Timişoreana.

Ce e cu adevărat mişto la gestul ăsta e că vine ca o mulţumire la încheierea colaborării. Probabil că asta a fost cea mai longevivă relaţie agenţie-client din România, în top 5 cu siguranţă. Şi aşa cum era normal, lucrurile s-au încheiat cu o strângere de mână şi acest gest de la agenţie. Sunt convins că a fost şi cu regrete şi suspine, dar până la urmă e normal să cauţi o abordare mai fresh în comunicare, să vezi şi alte idei, că nu e chiar o căsnicie relaţia asta agenţie-client.

Fiecare bere are o etichetă diferită şi corespunde unui anumit an, iar pe spate sunt QR code-uri unice care trimit către un anumit spot de campanie.

Le puteţi găsi pe toate aici, e o arhivă simpatică a tuturor lucrurilor mişto făcute de Timişoreana de-a lungul anilor. Îmi aduc aminte clar campania cu Cămătaru, cea cu Ciuleandra din 2011, Meciul legendelor din 2010, Drumul mingii.

Au fost multe campanii foarte bune, singurul regret e că nici măcar expunerea de genul ăsta n-a reuşit să readucă interesul pentru Cupa României. Dar asta deja nu mai ţine de brandurile care sponsorizează, ci de fotbalişti şi echipele care joacă.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu