in Casual stuff

Ce-o să faceţi cu atâta timp liber? (3)

Multe zile libere consecutive. S-au făcut punţi, s-au aliniat planete, urmează să vă plictisiţi mai devreme sau mai târziu.

Dacă n-aţi plecat pe nicăieri (sau dacă aţi plecat pe la familie), vă întrebaţi de puteţi face cu atâta timp liber.

Filme

A apărut Avengers: Endgame. Eu, unul, nu sunt chiar disperat cu universul Marvel, aşa că am preferat să aştept să mai treacă nebunia. Probabil că îi voi vedea în zilele următoare.

Game of Thrones – din fericire, bătălia epică din episodul 3 pică în această mini-vacanţă, aşa că putem să vedem episodul luni dimineaţă, fără stres cu spoilerele. Cine nu-l vede la prima oară n-are voie să se plângă de spoilere în cursul zilei!

Our Planet (Netflix) – am auzit că e foarte bun, încă n-am avut timp să mă uit, sunt 8 episoade a câte aprox. 50 de minute.

Street Food (Netflix) – alt documentar, făcut de oamenii care au produs şi Chef’s Table, e despre mâncarea de stradă din Asia. M-am uitat puţin la primul episod şi pare interesant, chiar dacă nu mă atrage aşa de mult mâncarea din Asia.

Homecoming (Netflix) – documentarul lui Beyonce. Regizat de Beyonce, cu povestea ei. Îl am pe listă, sper să reuşesc să-l văd zilele astea, am înţeles că este foarte emoţionant.

Pe lângă asta mai recomand Rebellion, tot pe Netflix, e o mini-serie cu 2 sezoane despre lupta pentru independenţă a irlandezilor.

Podcasturi

Puteţi asculta o mulţime de podcasturi interesante. O să încep cu puţin self-promo. Digital Recap Podcast, două episoade apărute până acum. Sunt discuţii relaxate cu Marian Hurducaş despre toate evenimentele importante din digital de luna trecută.

Nu e chiar podcast, dar puteţi asculta şi primele 4 ediţii ale emisiunii Primii trei ani, pe UrbanSunsets.com. Ajungeţi direct din www.PrimiiTreiAni.ro. E o emisiune despre începuturi în antreprenoriat. Am intervievat până acum nişte antreprenori foarte mişto, veţi putea afla detalii despre cum au început PORC, iTux, NativeBox şi LineAgency.

Ar mai fi podcastul Pe Bune, pe care l-am mai recomandat, şi pe care eu îl urmăresc cu stricteţe, podcastul lui Robert Katai. Pentru ceva content în engleză, vă recomand podcastul How do you know?, al Andrei Zaharia (care are şi un newsletter foarte mişto, apropo).

Cărţi

Nu sunt convins că voi reuşi să mă apuc de cartea asta, dar o am pe noptieră şi toată lumea vorbeşte de ea: Omul cretă, de CJ Tudor. 

Pe lângă asta recomand din nou seria Terra XXI a lui Adrian Mihălţianu.

Jocuri

A apărut Days Gone, un joc super aşteptat de utilizatorii de PlayStation. L-am testat în ultimele 2-3 săptămâni şi voi reveni cu o postare separată pe tema asta. Tot ce pot să vă spun e că e destul de spooky, dacă vă plac chestiile puţin horror, e ce trebuie.

În PlayStation Store sunt reduceri foarte bune, Fifa 19, God of War şi Far Cry sunt la preţuri bune. La fel şi Assasin’s Creed Odyssey.

Altele

Ieşiţi cât mai mult din casă. Dacă sunteţi prin Bucureşti, bucuraţi-vă de cât de liber e oraşul, n-o să-l mai vedeţi atât de aerisit până prin august, când mai sunt câteva zile lejere.

În Herăstrău era un târg de Paşte cu mâncare şi chestii handmade, dacă aş fi în locul vostru l-aş ocoli, sigur o să fie super aglomerat, şi nu mi s-a părut că sunt chestii super interesante, am trecut de vreo 2 ori în viteză pe acolo (la propriu în viteză, eram la alergat).

În rest, dormiţi mult, mâncaţi puţin şi citiţi lucruri mişto.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu