Miercurea asta revenim cu Primii trei ani la UrbanSunsets.com. De la ora 22:00, ca de obicei. Am fost în vacanţă săptămâna trecută, ne-am gândit că trebuie să vă bucuraţi de mititel şi de berea pe plajă.

Invitatul meu din seara asta este Mih Lovin, un tip pe care l-am descoperit recent. Mih este fondatorul mai multor agenţii care fac event planning, marketing cu influenceri, evenimente cu virtual reality şi multe altele. Am discutat puţin cu el la lansarea Digital Recap 2019, apoi am ascultat podcastul lui Robert Katai în care l-a avut ca invitat.

Însă cu toată documentarea pe care am făcut-o, nu m-am gândit că voi descoperi o poveste atât de interesantă, în care m-am regăsit pe alocuri.

Mih a intrat la 2 facultăţi de stat, le-a terminat pe amândouă, a lucrat în publicitate, apoi a plecat cu Work&Travel, şi-a deschis un business în care îşi plătea angajaţii cu bani din salariul de copywriter de la PRO TV (mă rog, se folosea şi de banii ăia ca să suplimenteze venitul firmei), apoi a deschis un business în SUA şi a crescut de la an la an.

Am vorbit despre cum l-a ajutat experienţa din SUA, cum au fost primii lui ani de antreprenoriat şi cum ar face lucrurile diferit acum.

Diseară, de la 22:00, intraţi pe UrbanSunsets.com pentru a asculta toată discuţia.

Later edit: Iată şi înregistrarea emisiunii

PS: Dacă n-aţi ascultat primele patru emisiuni, cea cu Ergo (de la PORC), cea cu Alexandru Neştian (de la iTux), cea cu Tudor Iacob (de la NativeBox) şi cea cu Ruxandra Micşunescu (de la Line Agency) găsiţi pe site înregistrările. Sau puteţi să reţineţi direct adresa PrimiiTreiAni.ro – care vă duce direct pe link.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu