Remember 90210? This is them now.

Nu, pe bune, chiar ăştia din poza de mai sus sunt Brandon, Brenda (copiii cu cei mai neinspiraţi părinţi fictivi de pe planetă, apropo), Kelly, David, Donna, Steve, Andrea. Adică mare parte din personajele principale ale serialului original.

Împreună au pus de-o nouă serie numită BH90210, la 19 ani de la serialul adolescenţei noastre. Apare pe 7 august la FOX, însă în România momentan nu s-a anunţat nimic despre asta. Serialele mai vechi din franciză (că au fost mai multe) nu sunt nici pe Netflix, nici pe HBO GO, pe Prime Video n-am verificat.

N-o să fie reluată povestea din serialul originar, ci BH90210 o să fie un faux-documentary, adică un show cu script în care actorii se vor juca pe ei înşişi în încercarea de a face un remake al serialului în Hollywood-ul lui 2020. Are vreun pic sens? Că pentru mine nu prea are.

Deci ei vor fi Jennie Garth şi Jason Priestley şi Tori Spelling în show şi vor arăta ce fac în viaţa de zi cu zi, dar totul o să fie cu script, nu reality show. Şi probabil că se vor întâlni şi vor bate la uşile studiourilor de la Hollywood vorbind despre cum să facă un remake al showului de acum 20 de ani, fără că acel show să se facă efectiv.

Pe lângă cei 7 ar mai fi trebuit să apară din când în când şi Luke Perry, care a decedat în martie în urma unui atac cerebral.

Trailerul este destul de ciudat, nu-mi inspiră prea multă încredere, însă rămâne să vedem exact în august cum stau lucrurile.

5 comentarii. Leave new

 • Serialele mai vechi din franciză (că au fost mai multe) nu sunt nici pe Netflix, nici pe HBO GO, pe Prime Video n-am verificat.

  Ai vrut numai sa scrii despre ele sa vrei intr-adevar sa le revezi? Pentru ca de gasit se gasesc chiar usor.”Beverly Hills 90210″ are 103GB.

  Răspunde
 • Ciorba reincalzita, nu mai suscita interes pentru nimeni.

  Răspunde
 • @Kopa_Kopan – spui asta din perspectiva privitorului care n-a vazut seriile originale, altfel ai fi indragostit de actorii si universul respectiv 🙂

  Răspunde
 • Am vazut serialul original in copilarie si mi-a placut, dar azi e vetust, nu-si mai are rostul. Tot ce-am incercat sa revad (X-files, Millennium, Twin Peaks etc) arata graznic, par naive in prezent. Iar toate aceste incercari de a revitaliza niste seriale de succes in anii 90 sunt sortite esecului, vezi si alte chifle date recent cu seriale resapate.

  Răspunde
 • @Kopa_Kopan – sunt oarecum de acord cu tine. m-am uitat la noile serii din „Dallas” in 2012 si au fost foarte slabe, dar mi-era atat de dor de actorii aia incat n-a contat actiunea 🙂 de-asta zic ca e misto sa vezi noi serii din vechi seriale, de dragul actorilor 😉

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu