Remember 90210? This is them now.

Nu, pe bune, chiar ăştia din poza de mai sus sunt Brandon, Brenda (copiii cu cei mai neinspiraţi părinţi fictivi de pe planetă, apropo), Kelly, David, Donna, Steve, Andrea. Adică mare parte din personajele principale ale serialului original.

Împreună au pus de-o nouă serie numită BH90210, la 19 ani de la serialul adolescenţei noastre. Apare pe 7 august la FOX, însă în România momentan nu s-a anunţat nimic despre asta. Serialele mai vechi din franciză (că au fost mai multe) nu sunt nici pe Netflix, nici pe HBO GO, pe Prime Video n-am verificat.

N-o să fie reluată povestea din serialul originar, ci BH90210 o să fie un faux-documentary, adică un show cu script în care actorii se vor juca pe ei înşişi în încercarea de a face un remake al serialului în Hollywood-ul lui 2020. Are vreun pic sens? Că pentru mine nu prea are.

Deci ei vor fi Jennie Garth şi Jason Priestley şi Tori Spelling în show şi vor arăta ce fac în viaţa de zi cu zi, dar totul o să fie cu script, nu reality show. Şi probabil că se vor întâlni şi vor bate la uşile studiourilor de la Hollywood vorbind despre cum să facă un remake al showului de acum 20 de ani, fără că acel show să se facă efectiv.

Pe lângă cei 7 ar mai fi trebuit să apară din când în când şi Luke Perry, care a decedat în martie în urma unui atac cerebral.

Trailerul este destul de ciudat, nu-mi inspiră prea multă încredere, însă rămâne să vedem exact în august cum stau lucrurile.