in Televiziune

La 2 ani de la ultimul sezon, Masterchef revine la PRO TV, aşa cum promiteau şefii staţiei în urmă cu ceva timp. PRO TV are în continuare licenţa, aşa că era de aşteptat să mai facă o încercare cu formatul care a prins atât de bine la început. S-au schimbat din nou oamenii din juriu, e a 4-a pereche de chefi în numai 7 sezoane. 

Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran sunt cei trei aleşi, mari surprize din toate punctele de vedere. Chef Joseph Hadad a fost înainte la Antena 1, unde a jurizat prin 2012 „Top Chef”. Practic, era un răspuns al Antenei la apariţia MasterChef, însă mi s-a părut extrem de slab showul la vremea aia, iar Joseph Hadad nu reuşea să îmbunătăţească cu nimic lucrurile. Să vedem cum se va descurca acum, deşi cred că el va juca rolul juratului dur.

Chef Silviu Chelaru a fost concurent în emisiune în sezonul 3, ultimul în care au jurizat Florin Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu. Sincer să fiu nici nu-mi amintesc prea bine sezonul respectiv, cred că îmi cam pierdusem interesul. De-aia mi se pare că e o surpriză, ar fi fost mulţi alţi foşti concurenţi cu mai multă carismă şi care au avut mare vizibilitate după ce au ieşit din show.

Cosmin Tudoran nu e chef, însă vine cu partea de entertainment şi cu experienţa în zona de vinuri. Tot ce face cu Profu’ de vin este top quality aşa că merita şansa asta. Sunt foarte curios cum se va descurca. În cel mai rău caz câştigă nişte notorietate în plus pentru această nouă direcţie gastronomică pe care a luat-o viaţa lui.

Show-ul va intra în grila de toamnă a PRO TV, deci ne putem aştepta să înceapă peste vreo 2 luni. Din punctul meu de vedere este cam ultima şansă pe care o primeşte formatul, iar dacă nu va performa, cred că PRO TV o să renunţe la licenţă.

Foto via

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu