in Casual stuff

A început să mă obosească această Scumpă Treime a festivalurilor

Înainte de toate, un mic disclaimer: am fost la Untold şi Electric Castle, mi-au plăcut chestii la ambele festivaluri, m-am simţit perfect pe vibe-ul „de asfalt” de la Untold. Mi-ar fi plăcut să ajung anul ăsta la Cluj, dar mi-am dat seama de asta abia când a început toată nebunia.

Cu toate astea, mă bucur că s-a terminat această „scumpă treime” a festivalurilor: Neversea, Electric Castle şi Untold. Şi nu pot să spun că aştept cu nerăbdare să vină 2020 şi să o luăm de la capăt. Mi se pare că de vreo 2 ani încoace toată vara se învârte în jurul acestor evenimente şi e pur şi simplu prea mult. Din ce în ce mai multă lume, mai multe activări, mai multe poze, mai multe story-uri, mai mulţi bani pompaţi de branduri.

Practic, agenţiile de publicitate/PR/BTL/turism/matrimoniale/imobiliare/orice lucrează vara doar pentru această Scumpă Treime. Totul se opreşte în loc, oamenii nu ştiu cum să-şi împartă zilele libere mai eficient, alţii se oferă să plece cu proiecte de muncă pentru a prinde şi câteva zile de distracţie.

Vreme de 2 luni nu mai ai cu cine să vorbeşti despre nimic pentru că toată ţara e conectată la unul dintre festivalurile astea. În iunie vine Neversea şi n-are rost să faci nimic, vorbim după, apoi vine EC, Untold, pe urmă gata, ne-auzim în septembrie, că după atâta distracţie, e nevoie de o pauză.

Am auzit tot mai mulţi clujeni care pleacă din oraş în săptămâna cu Untoldul, aşa mi-ar plăcea şi mie să stau pe un internet paralel cât timp au loc aceste trei festivaluri.

9 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu