in Casual stuff

Recent, s-au instalat bariere noi la Veranda, semn că urmează să se introducă plata pentru parcare. Ceea ce e oarecum normal, însă mă sperie puţin perspectiva asta. Pentru că şi-acum există cetăţeni care lasă maşinile pe marginea străzii Ziduri Moşi în weekend, când vin la piaţă. Ce-o să se întâmple când parcarea din Veranda nu va mai fi gratuită? 

Adevărul e că parcarea de sub piaţa Obor este neîncăpătoare, accesul e destul de greoi, nu-i o opţiune. Şi sunt mulţi oameni care vin în weekend la Obor pentru că e cool să facă asta, mai pun un story pe Instagram, îşi mai arată emoţiile faţă de dovlecei. Partea proastă e că Primăria Sectorului 2 este total depăşită de situaţie, în fiecare weekend e blocată total zona în prima parte a zilei şi asta doar din cauza maşinilor parcate aiurea.

Tot legat de parcarea de la Veranda, s-a schimbat sistemul care numără locurile libere, în sfârşit e unul cu becuri verzi şi roşii, ca în orice mall decent. Ştiu că au avut mari bătăi de cap cu primii furnizori.

În altă ordine de idei, s-a închis de câteva săptămâni construcţia care va găzdui cinematograful, presupun că s-a început deja lucrul la interioare. Habar n-am cât ar trebui să dureze amenajarea unui cinematograf, dar cred că cel târziu în primăvară o să putem merge la film acolo.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu