in Casual stuff

Hot Rod Fun: Tururi cu maşinuţe prin Bucureşti

Prima oară am văzut maşinuţele astea când eram la un eveniment pe Calea Victoriei. Tot treceau pe acolo, fix într-o zi în care ajunseseră şi nişte echipaje din Raliul Mongoliei. Arăta Bucureştiul în ziua aia de parcă eram la Wacky Races. Am crezut că au legătură cu Mongol Rally, însă pe urmă am văzut aceleaşi maşinuţe pe la Aviatorilor, mai multe seri la rând.

Ulterior am descoperit că e vorba de un business care are mare succes în Germania şi care a apărut şi la noi. Hot Rod Fun închiriază maşinuţele astea pentru turişti şi nu numai.

Motoarele sunt mici (170cc), au 14 cai putere şi prind 90km/h, ceea ce mi se pare destul de mult. E, practic, un fel de kart. Punctul de plecare e pe Bulevardul Expoziţiei, lângă Romexpo.

Preţurile pornesc de la 300 de lei pentru 1 oră şi 20 de minute (de persoană), însă variază în funcţie de mai multe lucruri (au pachete pentru 2 persoane, pachete 5+1 etc.). Ar putea fi un cadou interesant pentru cineva (au şi vouchere).

Pare mişto la prima vedere, nu ştiu exact care e senzaţia. Mie, unul, nu prea îmi place în karturi, mi se pare că n-am suficientă stabilitate şi nici nu pot să mă obişnuiesc fără oglinzi retrovizoare. Însă maşinuţele de la Hot Rod au oglinzi, aşa că s-ar putea să fie mai bine. Ideal ar fi să vă alegeţi o zi în care traficul e ceva mai light, ca să nu staţi în trafic aşa cum staţi în fiecare zi şi să se uite toată lumea la voi că sunteţi într-o maşină trăsnită.

Bineînţeles, aveţi nevoie de permis auto ca să puteţi închiria. Îi găsiţi pe site şi pe Instagram.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu