in Casual stuff

Shrek The Musical: Mi-ar fi plăcut să existe astfel de producţii când eram mic

Pe 8 şi 9 iunie a fost programat musicalul Shrek, o producţie a Operei Naţionale Bucureşti. Pe 8 iunie în rolul principal a fost Dan Helciug, pe 9 iunie eu l-am văzut pe Horia Brenciu.

E un spectacol care în Vest are foarte mare succes şi care a fost adaptat acum şi pentru publicul din România, cu regia lui Răzvan Ioan Dincă şi cu o orchestră dirijată de Daniel Jinga.

Apropo de orchestră, a fost prima oară când am văzut că instrumentiştii stau sub scena de la Sala Palatului. Nici nu ştiam că poate fi folosit acel spaţiu. Însă iar mi-am adus aminte că n-avem o sală decentă de spectacole şi nici nu vom avea prea curând.

Spectacolul a fost mai mult dedicat copiilor, mă aşteptam să fie undeva la mijloc, însă în sală erau peste 1000 de copii, iar pe scenă s-au întâmplat lucruri care i-au bucurat extrem de tare.

E o producţie foarte muncită, cu nişte decoruri desprinse din film, cu nişte costume complexe, cu un look and feel bun. Dacă aveţi copil mic şi îi place Shrek, ăsta ar fi un must-see. 

Mi-ar fi plăcut să existe astfel de producţii când eram mic, să îl văd pe Shrek în mărime naturală (sau pe Scooby Doo, că asta urmăream eu constant). Plus că genul ăsta de spectacol îţi deschide orizonturile, aşa că cei care sunt acum mici vor avea alte repere faţă de noi. Nu doar prin musicalurile pe care le văd, ci şi prin toţi ceilalţi stimuli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu