Astă seară încheiem sezonul al 2-lea din Primii trei ani. Şi nu puteam s-o facem mai bine decât cu genul de invitat care schimbă lucrurile în jur. Oana Voicu este owner al agenţiei Creative Ideas, pe care a fondat-o în 2007 şi ceea ce numim un doer. A avut mai multe businessuri de-a lungul anilor, însă Creative Ideas a rămas punctul de sprijin. 

Oana e o femeie super curajoasă, care îşi împarte timpul între agenţie, diferite proiecte de educaţie dedicate studenţilor şi băieţelul ei de 5 ani. Nu neapărat în ordinea asta, evident.

Intuiam că suntem pe aceeaşi lungime de undă, însă m-am convins după discuţia din emisiune că Oana este unul dintre acei oameni care fac lucrurile să se întâmple. Care au curajul să-şi suflece mânecile şi să se apuce de treabă, chiar dacă ştiu că pe parcurs e posibil să se mai lovească cu capul de pragul de sus. 

A învăţat o mulţime de lucruri the hard way şi cu toate astea continuă să-şi păstreze optimisimul şi drive-ul. Încurajează oamenii din jurul ei să ia calea antreprenoriatului, fix ceea ce mi-am dorit şi eu de la emisiunea asta încă de la început. Aşa că nu se putea un final de sezon mai bun. 

Sper să ascultaţi emisiunea din seara asta, de la 22:00, pe UrbanSunsets.com. La final sunt convins că o să spuneţi şi voi „Băi, ia să încerc şi eu să fac ceva cu ideea aia pe care o am de atâta timp!”

PS: Primul sezon al emisiunii este integral pe Anchor.fm | Spotify | Google Podcasts | Apple Podcasts.

Sezonul 2 este momentan disponibil pe UrbanSunsets.com – link direct: Primii trei ani.

Later Edit: Emisiunea este disponibilă mai jos

Mulţumesc pentru că m-aţi ascultat sezonul ăsta, ne reauzim în primăvara lui 2020 cu invitaţi la fel de mişto. În plus, pregătim o surpriză legată de sezonul 2, în apropierea Crăciunului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu