De câteva zile s-a introdus plata pentru parcarea din Veranda Mall, ocazie cu care am avut un real şoc. S-a trecut de la 3-400 de locuri de parcare, la vreo 6-700 de locuri de parcare disponibile în afara orelor de vârf.

Concret, situaţia se aglomerase atât de mult în ultimele 2 luni, încât nu mai găseam loc la -1, unde parchez de obicei.  Acum s-a remediat totul, rămâne să vedem cu ce preţ.

Parcarea în sine nu costă mult, 2 lei pe oră, deci tot e mai convenabil să parchezi acolo dacă ai treabă la primărie (parcarea de lângă Primăria Sectorului 2 este 5 lei pe oră), la piaţă sau în Bucur Obor. Însă probabil că au dispărut maşinile celor care stăteau prin zonă şi le lăsau cu zilele acolo, maşinile angajaţilor din mall şi de la piaţă, maşinile angajaţilor din clădirile de birouri de pe strada Avrig.

Ceea ce e perfect normal. Dacă ai treabă la piaţă sau la primărie, oricum poţi parca gratuit, că taxarea începe după primele 2 ore.

Ce nu ştiu eu e dacă există o variantă prin care să validezi tichetul de parcare la cinema, aşa cum se întâmplă prin alte malluri. Când am fost la film mi-a fost lene să mă mai întorc să întreb, oricum aveam de plătit doar 2 lei.

Sper doar ca atunci când va da zăpada să ridice şi cei de la Veranda barierele, aşa cum au făcut-o mall-urile din sectorul 6 iernile trecute, ca să-şi poată muta oamenii maşinile şi să se deszăpezească mai uşor străzile.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu