Promit că asta e ultima dilemă casnică pe care o expun aici pe blog, dar sunt chiar într-o ceaţă totală.

M-am hotărât să schimb aragazul. Am unul clasic, pe vechi, şi toate reţetele Jamillei sunt cu “puneţi la cuptor la 180 de grade pentru 20 de minute”. Aşa că vreau să pun şi eu la 180 de grade sau 210 sau oricâte grade am chef şi să nu dau la maximum şi să sper că mi se face mâncarea într-un timp rezonabil. Simt că în următorii 2 ani o să gătesc suficient de mult încât să se justifice banii pe care în mod normal i-aş fi dat pe un city-break.

M-am uitat puţin pe eMAG şi am observat că există aragaz normal cu plita pe gaz şi cuptorul electric, sau aragaz care merge cu gaz atât la plită, cât şi la cuptor. Am văzut inclusiv pe modelele alea full gaz că există variante cu display electronic şi alte nebunii.

Dilema mea e legată de consum în primul rând. Nu consumă de rupe un cuptor electric? Merită? E fiabil? Eu momentan nu fac suficient de multe chestii la cuptor, dar mă gândesc că dacă aş avea un cuptor bun, poate că mi-aş schimba puţin obiceiul de consum.

PS: În fotografie e viitoarea mea iubită, fericită că poate să-mi facă cookies în noul cuptor.