in Casual stuff

Mai sunt câteva zile până când vom putea să circulăm prin oraş liber. Părerea mea e că nu va mai trece mult şi vom putea circula şi prin afara localităţilor fără restricţii. Nu spun că e un lucru bun sau rău, nu ştiu dacă o să ne întoarcem la izolare peste câteva săptămâni.

Cert e că a trecut prima perioadă de izolare, să sperăm că nu vor urma şi altele. Cu ce rămâneţi după astea două luni? Aţi făcut ceva cu adevărat util? V-aţi descoperit vreun hobby? V-aţi odihnit bine de tot? Poate aţi citit vreo carte pe care o amânaţi de mult timp?

Eu simt că am muncit în perioada asta mai mult decât aş fi făcut-o în mod normal. Am revăzut câteva filme clasice, am citit câteva sute de pagini. Am gătit multe chestii interesante, în premieră. Cred că asta e una dintre chestiile cu care rămân din perioada izolării, un meniu mai variat. 

Pe lângă asta, mi-am reorganizat puţin priorităţile, am luat lustre pentru toată casa şi o să le montez în curând, am luat decizia să fac un prim pas spre smart home (cu Google Home Hub şi sistemul de becuri Tradfri). Am o listă de lucruri pe care trebuie să le rezolv prin casă, de la amenajat balconul până la schimbat aragazul şi pus nişte rafturi prin bucătărie.

Nu pot să spun că m-am odihnit prea mult, din contră, dar măcar ştiu că am reuşit să ajutăm o mulţime de businessuri să-şi crească şansele de supravieţuire în perioada asta. N-a fost timp nici pentru prea multe momente de introspecţie, nici pentru altceva.

Am făcut alergie de la câţi oameni am auzit că s-au plictisit. Eu simt că mi-ar prinde bine un concediu după programul ăsta nebun de lucru.

Singura chestie nasoală e că am băut destul de multă Cola, că mi-am tot luat six packuri de la supermarket (destul de multă = 3-4 cutii pe săptămână).

4 comentarii. Leave new

 • Dar unde naiba vezi aceste filme clasice? Nici Netflix, nici HBO Go nu au o ofertă de așa ceva. Am tot zis, mai ales în perioada asta: hai să vă vedem în seara asta un film clasic.. nimic. In schimb e plin Netflix-ul de seriale la kilogram.

  Răspunde
  • Depinde ce înțelegi tu prin „film clasic”. Eu am văzut seria Godfather, Forrest Gump, Once upon a time in America, Shawshank redemption etc. Unele pe Amazon Prime, altele pe Netflix sau pe HBO Go. Pe Amazon Prime am mai prins și filme vechi de tot. Pe Netflix e sectiune de Award-winning, secțiune de Classics.

 • Meserias cu experienta vasta prestez urmatoarele servicii:
  – montez tablouri electrice;
  – montez corpuri de iluminat;
  – reparatii instalatii electrice;
  – instalez, repar intrerupatoare ,prize;

  Rog si ofer seriozitate.

  Stima.

  Răspunde
 • Am muncit mult in perioada asta si sper peste 2 luni sa vina si rezultatele din punct de vedere financiar.
  Ni s-a confirmat ca avem un copil cuminte si intelegator care-i fericit oriunde e cu mine si sotia. El are aproape 7 ani. A facut fise cu exercitii de clasa pregatitoare, a desenat, s-a jucat dupa pofta inimii si a inceput si cateva jocuri pe calculator. A construit si doua seturi lego mai complexe, unul de 930, altul de 1300 piese.
  Ma gandesc sa inchiriez pentru vara, 3-4 luni o casa in apropierea Bucurestiului, dar preturile sunt destul de ridicate si nu sunt proprietari dispusi sa inchirieze pe mai putin de un an.
  Am luat in considerare sa cumpar o casa la tara, pentru ca sunt multe la preturi de 5-15000 euro, insa nu ne-am putea muta vara asta si dupa aia trebuie totusi cineva sa aiba grija de ea cand nu suntem acolo.
  Mi-am dat seama ca imi place sa lucrez de acasa. Cred ca pana la finalul anului tot in regimul asta voi lucra.

  Am vorbit cu vecinul de langa noi la telefon aproape zilnic sa-l intreb de viata, daca are nevoie de ceva si am povestit de toate.

  Ca parte nasoala, am baut extrem de multa bere. Cred ca in 2 luni am baut peste 200 de beri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu