Mai sunt câteva zile până când vom putea să circulăm prin oraş liber. Părerea mea e că nu va mai trece mult şi vom putea circula şi prin afara localităţilor fără restricţii. Nu spun că e un lucru bun sau rău, nu ştiu dacă o să ne întoarcem la izolare peste câteva săptămâni.

Cert e că a trecut prima perioadă de izolare, să sperăm că nu vor urma şi altele. Cu ce rămâneţi după astea două luni? Aţi făcut ceva cu adevărat util? V-aţi descoperit vreun hobby? V-aţi odihnit bine de tot? Poate aţi citit vreo carte pe care o amânaţi de mult timp?

Eu simt că am muncit în perioada asta mai mult decât aş fi făcut-o în mod normal. Am revăzut câteva filme clasice, am citit câteva sute de pagini. Am gătit multe chestii interesante, în premieră. Cred că asta e una dintre chestiile cu care rămân din perioada izolării, un meniu mai variat. 

Pe lângă asta, mi-am reorganizat puţin priorităţile, am luat lustre pentru toată casa şi o să le montez în curând, am luat decizia să fac un prim pas spre smart home (cu Google Home Hub şi sistemul de becuri Tradfri). Am o listă de lucruri pe care trebuie să le rezolv prin casă, de la amenajat balconul până la schimbat aragazul şi pus nişte rafturi prin bucătărie.

Nu pot să spun că m-am odihnit prea mult, din contră, dar măcar ştiu că am reuşit să ajutăm o mulţime de businessuri să-şi crească şansele de supravieţuire în perioada asta. N-a fost timp nici pentru prea multe momente de introspecţie, nici pentru altceva.

Am făcut alergie de la câţi oameni am auzit că s-au plictisit. Eu simt că mi-ar prinde bine un concediu după programul ăsta nebun de lucru.

Singura chestie nasoală e că am băut destul de multă Cola, că mi-am tot luat six packuri de la supermarket (destul de multă = 3-4 cutii pe săptămână).