Nu-mi dau seama exact, dar s-ar putea să fie prima veste bună pe 2020: în timp ce toată lumea era în lockdown, Burger King a deschis un nou restaurant! De data asta e unul stradal, nu într-un mall, şi e fix în mijlocul Bucureştiului, într-o zonă din care dispăruseră de ani buni fast foodurile decente (e un Spring Time acolo, dar aproape că nu se pune).

Noul Burger King e fix în spatele statuilor de la Universitate, la parterul clădirii din stânga (cea care adăpostea sediul PSD până acum câţiva ani). În spaţiul respectiv a funcţionat o sală de jocuri de noroc, apoi o bucată din spaţiu devenise anticariat / book store. Acum tot parterul a fost împărţit în două şi o jumătate are BK, în cealaltă jumătate se va deschide un Starbucks în curând (altă chestie care lipsea din zonă).

M-am nimerit acolo ieri şi am observat sigla, apoi am văzut nişte angajaţi care îşi savurau cafeaua înainte de începerea programului. 10 minute mai târziu eram primul client al zilei şi plecam cu un Whopper şi o porţie mică de cartofi.

Am căutat ulterior pe pagina de Facebook şi se pare că restaurantul e deschis de vreo lună, dar n-au făcut mare vâlvă pe tema asta pentru că era oricum stare de urgenţă, probabil că ar fi curs declaraţiile pe propria răspundere cu motivul ăsta.

 

7 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu