Miercuri are loc Podfest România, primul eveniment dedicat în totalitate podcasturilor. Fenomenul a crescut foarte mult în ultimii 2 ani, astfel că un eveniment ca Podfest era doar o chestiune de timp. După nişte discuţii prin ianuarie cu Cristi Manafu pe tema asta pe grupul Podcast Focus, iată că s-au aliniat planetele şi prima ediţie Podfest România se întâmplă online.

Deşi e un eveniment online, cei mai mulţi speakeri vor urca pe o scenă dintr-o sală de conferinţe, cu un ecran mare în spate, cu mai mulţi cameramani şi cu acelaşi setup ca în cazul unei conferinţe offline. Sigur, lipseşte publicul şi e cu măsuri stricte de distanţare socială, dar se întâmplă. 

Speakerii sunt de top, de la Andreea Esca până la Cristina Stănciulescu, Vlad Craioveanu, Corina Vasile şi mulţi alţii. De la ora 10:00 am şi eu o prezentare despre piaţa de podcasting din România, pe baza researchului pe care îl facem constant pentru StarCast.ro. De la 16:30 e programat şi un interviu pe care i l-am luat unei tipe din SUA, Ginni Saraswati, care conduce o companie de producţie de podcasturi la NY.

Programul complet e aici, puteţi urmări online gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu