Mă uitam zilele trecute la clădirea BCR şi mă întrebam de ce n-a fost valorificată mai bine până acum. De când nu mai e sediu BCR acolo, Palatul Oscar Maugsch a fost folosit pentru câteva ediţii de Art Safari, dar în restul timpului e gol.

Mi se pare că s-ar potrivi perfect un hotel de lux acolo, fix în centrul oraşului, vis-a-vis de Universitate. Mi-ar plăcea să se transforme toată zona aceea, pe lângă restaurante şi baruri să avem şi nişte clădiri frumoase. Nu ştiu exact cum se va împăca treaba asta cu distracţia continuă din Centrul Vechi, dar presupun că se vor găsi soluţii. 

Pe lângă Palatul Oscar Maugsh, care a fost achiziţionat anul trecut de un fond de investiţii şi ar putea deveni hotel, mai sunt în pregătire un hotel la Palatul Marmorosch Blank şi unul tot pe strada Doamnei, un Moxy by Marriott.

3 comentarii. Leave new

  • Poti sa fii mai exact cu „câteva ediţii de Art Safari”? Din cate imi aduc aminte doar ultima editie din 2019 a avut loc in Palatul Oscar Maugsch , de unde m-am pricopsit cu o gripa de toata frumusetea. Deci o singura editie, nu cateva:d. https://www.artsafari.ro/en/archive/

    Răspunde
  • Nu cred ca e o idee buna..aglomeratie, galagie, poluare…..de ce as sta ca turist intr-un asemenea hotel? Da, este in centrul orasului, dar ai o multime de inconveniente…Cladirea trebuie valorificata, de acord, e pacat sa stea goala,, dar nu cred ca un hotel de lux e cea mai grozava solutie. Parerea mea…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu