in All Sports

Interviu în ProSport, menit să-i spele imaginea lui Mircea Sandu. „Lupta cu boala”, „gestul care a umilit Generaţia de Aur” şi alte exprimări de genul ăsta. La un moment dat, omul emite păreri:

Pentru România va fi din ce în ce mai greu să triumfe în sport. Principala problemă este că nu există o strategie. După Revoluţie, nu a mai fost nimic în acest sens. Este nevoie de proiecte pe 15-20 de ani, dar totul trebuie să se facă la nivel de ţară, politic.

Mircea Sandu a condus Federația Română de Fotbal din august 1990 până în martie 2014.

Nu ştiu dacă mai e ceva de zis. Oare omul realizează ce a spus? E tupeu? E nebunie? Ce e asta?

Când tu ai condus federaţia română de fotbal 25 de ani aproape şi te plângi că în ăia 25 de ani nu a existat o strategie…

6 comentarii. Leave new

 • e prostie.

  Răspunde
 • da… o combinatie de prostie si ticalosie

  Nu au fost in stare cu LPF sa faca un proiect sa sustina cluburile de tineret de la marile echipe pe model FC Viitorul.

  Baze sportive locale , burse pentru copii talentati dar fara posibilitati … singura lor preocupare a fost la furat , se mai calficau ai nostri pana prin 2000 la ceva, federatia incasa milioane bune de Euro insa reinvstitii…zero barat.

  Răspunde
 • Silvanus are dreptate, e vorba de ticalosie.

  Acum multi ani, cand s-a vindecat de cancer (prima data), Mircea Sandu era pe aeroport si a venit o reporterita care l-a felicitat ca s-a vindecat, la care Mircea Sandu a raspuns, aproape cu tristete, (parafrazez) „Da, dar si cat a costat…”.

  Asta e Mircea Sandu.

  Răspunde
 • Toti care au avut functii de conducere in ultimii 30 de ani in fotbalul romanesc sunt niste ticalosi. Era zilele trecute un interviu in Gazeta Sporturilor cu un fost arbitru (Dan Craciun) batut de soarta, ramas fara un picior si abandonat de familie intr-un azil de batrani. Initial mi-a fost mila de el, dar, dupa ce am citit interviul, mi-a trecut repede senzatia de compasiune. In opinia acestui om, Dragomir, Pinalti, Borcea si ceilalti conducatori care au distrus fotbalul romanesc, erau ei mai rai de gura, dar, in esenta, erau baieti buni. Nu conteaza ca au distrus fotbalul de la noi, aveau intentii bune….Daca nici in ceasul al doisprezecelea, cand esti cu un picior in groapa, nu accepti realitatea…..Iar fotbalul romanesc, care e plin de asemenea personaje, nu are nici o sansa sa isi revina vreodata.

  Răspunde
 • Mircea Sandu și-a avut momentele sale de glorie că jucător și poate o perioadă și ca președinte al FRF. Dar cum puterea corupe, prea mulții ani stați la șefia FRF l-au corupt și pe el. De ce se poarta acum că și cum nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, probabil nici el nu mai știe, vârstă probabil jucându-i feste.

  Răspunde
 • Este ca și cum ar veni Iliescu să ne spună același lucru despre politică. Desi cred că Mircea Sandu a fost mai mult la putere decât Iliescu.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu