Subiectul aici e şi nu e fotbalul. Barcelona vrea să cumpere un jucător de la Liverpool (e vorba de Wijnaldum). Şi tot stau pe gânduri dacă să facă asta sau nu pentru că statul spaniol a impus o regulă mişto pentru cluburile de fotbal pe care le-a ajutat prin martie sau aprilie.

They must also pay the same amount as the transfer fee to the Spanish government following financial help given to clubs during the health crisis.

Adică ori e pandemie şi suntem săraci, ori nu mai e. Vrei să faci transferuri? Atunci dă şi la statul spaniol o sumă egală cu aia pe care o dai pentru transferuri.

Din ce-am mai citit, guvernul spaniol a dat vreo 200 de milioane de euro către marile cluburi din Spania, sub formă de împrumut. Iar acum le cam bate obrazul. Oare n-ar merge chestia asta şi în România, la diverse firme care au cerut ajutor de la stat?

Bună ziua, vreţi să înmatriculaţi acest Audi A6 Quattro pe firmă? Sigur că da, doar că figuraţi cu un ajutor pe timpul pandemiei. Asta înseamnă că trebuie să daţi 60.000 de euro şi către statul român. 

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu