Zilele trecute am avut o întâlnire prin oraş, una dintre puţinele întâlniri live de anul ăsta (distanţare, mască, tot ce trebuie).

Am parcat pe la Universitate şi am trecut spre Romană, într-o zonă care altă dată era agitată de dimineaţă până seara.

De data asta era pustiu. La facultatea de Farmacie era totul închis, nici pomeneală de zecile de studente ieşite la fumat. Lângă TNB la fel, linişte totală, doar portarul de la intrarea în curte.

Pe toată strada Batiştei era gol, ca într-o seară de duminică, doar că acum era miezul zilei. Absolut oribilă atmosfera. La fel e şi prin cartiere după ora 19:00, au început să se golească străzile din ce în ce mai devreme. În trafic n-ai zice asta, că e în continuare plin, însă pietonii s-au rărit extrem de mult.

Abia aştept să scăpăm de pandemia asta, dar sunt curios cum se vor schimba lucrurile atunci, am senzaţia că oamenii se vor obişnui să nu mai piardă vremea aiurea pe străzi, să ajungă mai repede acasă şi să petreacă mai mult timp cu familia şi unora o să le cam placă…

2 comentarii. Leave new

  • Ciudat. Eu pe unde merg e plin, nu vad aproape nicio diferenta, cel putin nu in timpul zilei. Culmea, doar in trafic remarc ca e mai liber.

    De ce ar fi o virtute sa “nu mai pierzi timp pe strazi” si sa stai acasa? Insa cred ca ai dreptate, chiar ma gandeam ca s-ar putea sa fi venit momentul in care ii pierd pe prietenii care au nevasta si copil. Majoritatea nu au mai iesit din casa de luni de zile si, asa cum ai zis, am senzatia ca le cam place.

    Răspunde
  • să ajungă mai repede acasă şi să petreacă mai mult timp cu familia şi unora o să le cam placă…

    And this is bad, because… ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu