Proiectul Loon, prin care Google voia să trimită internet de mare viteză prin intermediul unor baloane, a fost închis. Detalii.

Jack Ma, miliardarul ce deţine grupul Alibaba a reapărut în public după mai bine de 3 luni de absenţă, ceea ce a crescut acţiunile companiei. Detalii.

Microsoft investeşte în compania de maşini autonome Cruise, într-o nouă rundă de finanţare de 2 miliarde de dolari. Detalii.

Google ameninţă că se va retrage din Australia dacă vor fi obligaţi să plătească siteurile de ştiri pentru linkurile pe care le preiau. Detalii.

Schimbări în lista must-carry: iese PrimaTV, intră AlephNews, Metropola TV şi A7. Detalii.

Alte ştiri pe scurt: Microsoft creşte preţurile pentru Xbox Live, Netflix trece de 200 de milioane de abonaţi, Whatsapp a amânat schimbarea politicii de confidenţialitate pentru 15 mai din cauza controverselor legate de aceasta, Twitter a suspendat contul liderului religios din Iran, Jurnalul schimbă formatul în print, matinal la PrimaTV cu Daniel Osmanovici, director nou de strategie la McCann, Trump a acordat o graţiere pentru inginerul Google care furase secrete pentru Uber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu