in Casual stuff

Şi influencerii desfăşoară activităţi esenţiale, să-i vaccinăm!

Am văzut că oamenii din presă au început să se vaccineze, după ce autorităţile au hotărât că jurnaliştii desfăşoară activităţi esenţiale şi trebuie prioritizaţi în faţa altor categorii sociale. Nu contează că unii nu ies din studio sau din birou, e mai simplu să-i vaccinezi pe toţi, ca să fie feriţi cei ce mai fac reportaje prin spitale.

La fel cum sunt esenţiali şi oamenii care lucrează pe la companii de pharma, cei din diferite primării (chit că intră sau nu în contact cu publicul), cei de la Consiliul Concurenţei şi Curtea de Conturi plus mulţi, mulţi alţii.

Dar dacă am ajuns aici, de ce să nu vaccinăm şi influencerii, că şi ei desfăşoară activităţi esenţiale. Vaccinaţi, fraţilor, influenceriţele că e esenţial să vedem buci şi ţâţe din Maldive şi Zanzibar. Nu putem să rămânem fără bucata asta esenţială a vieţii noastre.

După ce că a fost un an de rahat, nu e normal să mai ajungem să ne mutăm pe pornhub când avem producţia noastră locală de porn. Vă rog mult, e nevoie ca organele abilitate să intervină. Avem reviewuri la maşini de făcut, la burgeri, avem suflante de testat, răspunsuri stupide la întrebări inventate şi câte şi mai câte lucruri de care ţara asta are nevoie.

Nu stă România în câteva mii de doze de vaccin, mai ales pentru o breaslă aşa esenţială!

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu