M-am uitat zilele trecute la Window Shopping, Late Night Show-ul care e publicat periodic pe PORC TV şi episodul cu Bobonete e excelent. Am râs cu lacrimi în multe momente. Meritul nu e doar al lui Bobonete, ci şi al lui Bogdan Drăcea, prezentatorul emisiunii. Mi-au plăcut şi alte episoade, dar ăsta e clar cel mai bun, îl puteţi urmări mai jos.

Drăcea nu e bun dintr-o întâmplare, sau pentru că ar fi vreo echipă uriaşă de scenarişti la PORC TV, ci pur şi simplu e carismatic şi spontan. Se vede că a prins experienţă şi cu showul lui personal, Kicks&Diggz, din care vă las un episod mai jos:

 Dacă o ţine tot aşa, o să fie The Next Big Thing în materie de showbiz, nu doar pe net, ci şi pe TV.

Cred că n-are sens să mai zic ce diferenţă e între el şi Selly Show. Asta apropo de oamenii care îmi ziceau că Selly are nevoie de timp, că o să mai crească.

Well, în anumite situaţii îţi dai seama din prima dacă cineva e potrivit pentru un anumit job. Uită-te la Window Shopping după un Selly Show şi o să înţelegi la ce mă refer.

1 comentariu. Leave new

  • Dupa ce l-am vazut la primul episod Window Shopping, l-am cautat pe Youtube, foarte tare tipul. Pe lângă K&D, mai vine si la live cu Mocanu si se vede ca ii vin dumele natural.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu