in Casual stuff

Va dura un timp până când ne vom reacomoda la viaţa offline

Îmi povestea cineva recent despre cum plănuieşte să facă în toamnă un eveniment corporate offline şi m-am surprins ridicând o sprânceană a neîncredere. Offline? Eveniment cu oameni? Cum adică?

A ajuns să mi se pară chiar exotic conceptul ăsta, după doar 1 an în care am stat închişi în case, departe de interacţiunile intense.

Şi mi-am dat seama că va dura cel puţin câteva luni până când ne vom reacomoda la viaţa offline, aşa cum o ştiam înainte de pandemie. Sigur, oamenii se vor vaccina, uşor-uşor vom trece peste situaţia actuală şi se vor permite din nou evenimentele cu mulţi oameni în public. 

Dar exceptând nunţile şi concertele oare o să ne mai obosim să ne deplasăm? Când vor reveni evenimentele de presă, conferinţele sau lansările, o să mai vrem să alocăm 2-3 ore pentru un eveniment de acest gen? 

Că am mai primit nişte invitaţii la evenimente online şi mi-am pus problema dacă aş fi participat fizic. La multe dintre ele nu m-aş fi obosit. 

Îmi lipseşte partea de networking care se mai întâmpla acolo, dar mi-e greu să concep că aş mai putea „cheltui” 2-3 ore din viaţa mea pentru o conferinţă de presă. La fel şi cu întâlnirile de business care acum îmi ocupă 30 sau cel mult 50 de minute din viaţă, iar la final sunt gata să mă întorc la lucru imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu