Mai bine mai târziu, decât niciodată. Asta a fost deviza pentru Digital Recap 2021.

Care se lansează azi, după lupte seculare. N-o să mă mai plâng de weekenduri petrecute la birou ca să se întâmple lansarea asta, n-o să mă plâng nici de ce ar fi putut să fie la aniversarea a 10 ani ai acestui proiect.

Între timp s-a întâmplat 2020 şi lumea are probleme mai mari decât faptul că am lansat eu Recap-ul cu 2-3 săptămâni mai târziu decât de obicei.

De 10 ani lucrez la acest ebook, pe care l-am tot rafinat de la o ediţie la alta. De 9 ani e şi Golin alături de mine, cu idei bune şi trenduri din digital.

Anul ăsta avem o secţiune specială dedicată reacţiilor venite de la companiile de tech şi media în contextul Covid-19 şi o secţiune specială de podcasturi powered by StarCast.

Ştiu că lumea habar n-are ce muncă presupune proiectul ăsta, aşa că am compilat nişte cifre mai jos:

Digital Recap în Cifre

10 ediţii
11 ani lucru
12 autori de trenduri
20 de surse principale de informare
550 de pagini de conţinut
Peste 700 de ore de lucru
530 de articole săptămânale
Peste 10.000 de ştiri selectate din media şi online
Peste 50.000 de ştiri citite

Tot proiectul ăsta n-ar fi fost posibil fără aportul echipei Golin (şi aici e un lung şi de nume care s-au implicat de-a lungul anilor: Raluca, Anca, Hortensia, Irina, Roxana I., Oana, Alexandra, Bogdan, Roxana D. şi sigur am uitat pe cineva)  şi, desigur, fără grafica lui Alex.

Vă invit să descărcaţi Digital Recap 2021, precum şi celelalte ebook-uri, este arhiva completă pe site, inclusiv variantele în engleză ale precedentelor 5 ediţii (vine foarte curând şi varianta în engleză de anul ăsta).

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu