Marica s-a trezit vorbind pe tema pandemiei, nu ştiu exact cine l-a întrebat, dar nici nu contează. Fostul fotbalist, actual prosopist, a declarat:

Băi, dar voi, directori de spitale, șefi sau doar medici, când mai munciți dacă toată ziua sunteți la televizor?

A mai zis şi alte chestii, dar bucata asta e cea mai importantă.

Şi culmea e că Marica ştie el ceva, chiar dacă nu-şi dă seama ce. 

Problema asta e veche în România: nu avem manageri de spitale. Nu există noţiunea asta, nici nu pare că vrem să schimbăm ceva. La conducere sunt de cele mai multe ori diverşi şefi de secţie, care ajung acolo pentru că sunt capabili şi piloşi dispuşi să-şi asume responsabilitatea.

Dacă am putea forma nişte manageri adevăraţi, care să înţeleagă totuşi actul medical, lucrurile ar sta mult mai bine. Şi n-ar trebui să ne îngrijorăm că domnul doctor / director de spital are interviu la TV de la 10, şedinţă de consiliu de la 3 şi operaţie de la 5.

2 comentarii. Leave new

  • Nu ca l-as suspecta pe Marica de prea multa materie cenusie, dar a mai spus un lucru de bun simt: „Se face un an de când în spaţiul public apar aceleaşi figuri, aceiaşi vestitori ai groazei. Nu e intervenţie televizată în care sa nu anunţe nenorociri prezente sau viitoare, că nu mai sunt locuri la ATI, că vor muri oameni care nu pot fi îngrijiţi!”
    Urletele astea continue din mass media ca „vine Apocalipsa” cred ca au efect contrar, ca in povestea cu Petrica si lupul. S-au spus atatea enormitati care nu s-au intamplat, incat oamenii nu mai cred nimic, chiar daca e sa vina ceva groaznic „pe bune”.

    Răspunde
  • Dacă apar, de ce apar, de ce prea des, de ce nu muncesc. Dacă nu apar, de ce se ascund, de ce nu informează , lumea nu știe, nu a fost informata. Asa e la noi, la romani. Si ne mai mirăm că nu funcționează nimic.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu