in Casual stuff

Răzvan se joacă de ceva timp cu tot felul de chestii din lemn. Şi-a luat nişte aparatură şi face experimente, testează chestii, învaţă cum se lucrează la CNC. 

Joaca asta a lui l-a dus în punctul în care a produs nişte chestii utile pentru el şi familia lui, apoi şi-a dat seama că le-ar putea vinde lumii întregi. Şi s-a apucat de producţie, ceea ce a însemnat să o ia de la zero cu proiectarea, cu alte obiective în cap, de data asta ţinând cont şi de ambalare.

I-a ieşit o întreagă categorie de produse din lemn, de la un suport de carte ce mi se pare util şi pentru adulţi, nu doar pentru copii, până la un holder de deodorant roll-on. Fix Nivea d-ăla folosesc şi eu, şi trebuie să-i găsesc tot felul de poziţii ciudate ca să reuşesc să consum ultimii 20%. Şi suportul de telefon e mişto, ştiu eu pe cineva care ar vrea să aibă câte unul în fiecare cameră. 

Oricum, suportul de carte are şanse să devină best seller, mi-ar fi plăcut să am aşa ceva în şcoală.

Povestea lui Răzvan şi a brandului său, e-Day, a fost spusă şi într-un episod din Primii trei ani:

3 comentarii. Leave new

 • Mi-am luat si eu suportul de carte si pe cel de telefon. Cel de carte a facut minuni cu tableta fiicei mele – sta foarte bine si il plimba peste tot (e foarte usor). Pe cel de telefon il purtam dupa noi ca solutie de avarie cand vrem putina liniste si sa hranim copilul pe repede-nainte, fara alergat cu mancarea prin toata incaperea. Telefonul se fixeaza foarte bine, chiar si cu bumper mai grosuț si e mișto ca poate fi asezat pe diferite grade de inclinare. Ambele suporturi se monteaza si se demonteaza usor.

  Răspunde
 • Idei faine, executie si finisare okish, dar inteleg ca e la inceput si asta se poate rezolva in timp.

  In schimb pacat de pozele de pe site. Daca tot pornesti un proiect nou, da un ban la cineva priceput cu un aparat foto sa-ti faca niste poze in studio. Nu te costa mult si o sa arate mult mai bine. Astea care sunt acum zici ca sunt facute la lumina unei lampi pe gaz cu un telefon din 2015 -> iluminare slaba, nefocusate sau focusate unde nu trebuie etc

  Iar suportul de carte nu mi se pare atat de practic in conditia in care trebuie sa ridici cartea de fiecare data cand vrei sa dai pagina. Cum a zis si Pietro mai sus, e mai potrivit pentru o tableta.

  Sper sa vada mesajul asta ca o critica constructiva si nu ca un hate. Spor la treaba!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu