Mă citez pe mine, acum 3 luni, că eram deştept pe vremea aia:

Ceea ce se întâmplă acum e că Selly is punching above his weight, cum ar zice englezul, adică şi-a luat o pălărie prea mare pentru el.

Mă rog, tot eu am zis şi asta:

Nu-i dau mai mult de 2 sezoane dacă nu îmbunătăţeşte mult conţinutul.

Am fost chiar prea optimist. Se pare că Selly Show dispare de pe TV după primul sezon. Şi nu e nicio păcăleală, că auzisem şi eu zvonuri legate de asta recent.

O medie de 80.000 de privitori la nivel naţional ştiţi ce înseamnă?

Că eşti în afara top 10. Mult.
Că eşti pe la jumătate din cât face TVR într-o seară normală.
Happy Channel face mai multă audienţă decât emisiunea lui Selly.
PRO TV face de vreo 20 de ori mai multă audienţă într-o seară bună.

Practic, Selly s-a dus pe TV din poziţia de lider de piaţă pe online şi a devenit micro-realizator pe TV.

Ca să nu ne învârtim după deget, putem spune că emisiunea lui Selly, adusă pe TV ca să mai crească baza de public de la PrimaTv, trăgea în jos staţia. 

Sigur, a fost decizia lui în totalitate, dar nu cred că a fost cineva din PrimaTV care să plângă cu lacrimi de crocodil după Selly.

 

3 comentarii. Leave new

 • Părerea mea este că au fost mai multe probleme, dar care pornesc în esență de la faptul că el pe Youtube livrează conținut pentru adolescenți sau în jurul acelei vârste, ori adolescenții nu se uită la televizor – se uită la Netflix, la Youtube etc., dar nu se uită efectiv la programul de la televizor.
  Pentru a avea succes cu o emisiune TV tip talk-show care este seara trebuie să produci un conținut pentru public de 25 – 45 de ani, ori cel de 30 – 40 de ani nu se va uita la o emisiune cu un prezentator de 18 – 19 ani, indiferent cât de bine vorbește sau ce invitați are pentru că la 18 – 19 ani efectiv nu poți să îl înțelegi pe cel de 30 – 40 de ani, ai alte preocupări, alte păreri despre viață, nu poți vorbi pe limba lui, ca să zic așa.

  Răspunde
 • Nu erai tu cel care lăuda Prima TV nu cu mult timp în urma? Inclusiv pentru ,,transferul,, lui Selly?

  Răspunde
  • Am zis așa:

   „Recent l-au transferat şi pe Mircea Dinescu de la TVR, producătorul mantinalului e Septimiu Sărăţeanu (alt om cu şcoala făcută la PRO), Cristi Brancu, Vlad Sterescu, Anca Serea, chiar şi Selly (cât o mai fi acolo).”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu