Zilele trecute ştergeam praful prin casă şi mi-am dat seama că sunt o mulţime de gadgeturi pe care le folosesc, care îmi fac viaţa mai bună, dar pe care nu le mai bag în seamă. Le-am setat la început, am înţeles cum funcţionează, le-am integrat în viaţa de zi cu zi şi asta a fost. Fără complicaţii sau bătăi de cap.

Aveam mari probleme cu semnatul de internet în reşedinţa de iarnă, după ce am luat sistemul de meshuri TP-Link Deco E4 pur şi simplu am uitat de ele, e semnal full prin casă şi asta e tot. Probabil că la un moment dat aş putea să fac update de firmware, dar cam astea sunt toate „setările” necesare.

În bucătărie folosim un Google Home Nest sau Hub, cred că nici Google nu s-a hotărât cum să-i spună. Ne mai uităm la diferite clipuri în timp ce mâncăm, ascultăm muzică sau podcasturi în timp ce gătim sau spălăm vase. E o alternativă mai bună la a folosi telefonul şi poate fi controlat din voce foarte simplu. Am stat pe la reşedinţa de vară câteva zile şi simţeam lipsa acestei surse de entertainment din bucătărie. Şi teoretic n-ai zice că poate să-ţi lipsească un ecran de 7 inchi cu o boxă mică în spate. Dar face viaţa aşa simplă.

La fel şi cu Chromecastul, care mă scuteşte de TelekomSport, îmi dă acces la clipuri din Facebook sau Youtube pe un televizor „dumb”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu