in Web

În ultimele 2-3 luni Clubhouse a fost reţeaua socială a momentului, în ciuda tuturor problemelor de privacy care au ieşit la iveală.

Marketerii testează formatul, early-adopterii se bucură de noua tehnologie, iar utilizatorii de Android aşteaptă să li se dea şi lor acces.

În contextul conversaţiilor care sunt tot mai dese şi mai interesante (din ce-am auzit de la prieteni), Cristi Manafu organizează azi prima conferinţă exclusiv audio, numită Social Media Live

Este şi primul eveniment organizat de Cristi sub umbrela Eventive, o agenţie de inovaţie în zona de evenimente, sub umbrela căreia a strâns toate conferinţele de comunicare pe care le organizează de mai bine de 15 ani.

Interesant e că Social Media Live nu e gândit ca un eveniment pentru Clubhouse, ci un format nou ce depăşeşte limitele unei platforme şi devine disponibil pentru toţi utilizatorii de internet. Ceea ce e total corect dacă stăm să ne gândim că în felul ăsta merge în direcţia trendului, fără să depindă de o platformă care anul viitor s-ar putea să devină o amintire (dacă vreunul dintre giganţii tech lansează un produs concurent). 

Cum participi?

Social Media Live se desfăşoară între 17:00 şi 22:00, pe Clubhouse, pe www.im.city şi pe Facebook pe event-ul dedicat. Interesant e şi programul ăsta „de seară”, care în alte circumstanţe probabil că s-ar fi transformat într-o ieşire la bere.

Cine sunt vorbitorii?

Lucian Mîndruţă, Dragoş Stanca, Marius Moga, Alexandra Caciur, Dragoş Smeu şi mulţi alţii. Eu unul abia aştept ultima discuţie a serii, intituată „Cine este responsabil pentru social media„. Nu că n-am mai fi discutat de zeci de ori despre asta, dar sunt convins că va trebui să repetăm de 100 de ori până când se vor urni şi cei care controlează banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu