Am ajuns joi seară la Summer Well, ziua zero cum au denumit-o organizatorii. Highlightul serii e fost lansarea de album Golan, însă eu am mers mai mult pentru atmosferă și pentru încă o picătură de normalitate.

S-a intrat cu vaccin, test sau dovada că ai trecut prin boală, ceea ce mi se pare în continuare o alegere greșită, dar este lașitatea autorităților și nu cred că trebuie să punem în cârca organizatorilor de evenimente chestia asta. Mie mi se pare că pașaportul european de vaccinare ar trebui să fie singurul ”permis” de acces la astfel de evenimente mondene, mai ales că celelalte documente se pot falsifica mai ușor.

Dar dincolo de asta, în prima seară a fost ok, destul de aerisit. Am ajuns pe la 20:00 și accesul se făcea cu distanțare, iar peste tot prin Domeniul Știrbei aveai cum să stai la distanță de oameni dacă voiai. Sigur că puteai să te și înghesui, dar depinde de cât de curajos e fiecare.

Mi-a plăcut diversitatea mare de chestii de mâncare, cred că erau vreo 30 de food truckuri cu absolut tot ce îți putea trece prin cap în materie de street food. Însă mi-ar fi plăcut și mai mult să fie o hartă pe site sau măcar o mențiune care să anunțe că sunt 3 food courturi, nu unul singur. N-am mai fost la Summer Well de pe vremea când era un eveniment mult mai mic, cu doar 2 zile de concerte cu headlineri și încă una mai light.

Mă bucur că festivalul a reușit să-și păstreze vibe-ul liniștit, chiar dacă a crescut mult numărul de participanți față de ce știam eu. E o întreagă desfășurare de forțe acum, care mi-a lipsit mult în ultimul an și jumătate. 

Ce nu mi-a lipsit sunt budele de festival, dar acolo nu prea ai ce să-i faci, doar să le pui cât mai retrase, ceea ce au și făcut organizatorii.

Muzica drăguță, activările de la branduri erau și ele pe poziții, l-am prins pe Gojira mixând niște muzică de #pevremeamea și erau mulți puștani entuziasmați.

Aveam alte planuri pentru restul zilelor, dar mi-a părut un pic rău că n-am ajuns măcar încă o zi, deși tind să cred că ar fi fost mult mai aglomerat, la ce activitate am văzut pe Instagram. 

E mișto din când în când să uiți că trăim în vremuri de pandemie, dar să vedem cum o să decontăm toate ieșirile astea la toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu