E perioada aia din an în care puteți să îngrășați PORCu în ajun de sărbători și să luați cadouri la discount pentru toți prietenii.

PORC face dintotdeauna Black Friday cât mai aproape de cel american, de obicei la o săptămână după eMAG și restul țării.

De vreo 2 ani încep joi seara pe la 19:00, așa că e de preferat să faceți o notiță mentală pentru anul viitor dacă ați ratat acum startul. Chiar dacă au stocuri mari, sunt produse care se dau repede.

E una dintre cele 3 campanii de reduceri din tot anul, în restul timpului nu bagă deloc reduceri. Mai puteți prinde ceva în mai, când au aniversarea și în final de August, când se rade stocul de vară.

Tot siteul e redus până vineri la 23:59. Pe urmă gata, s-au dus ofertele și nu mai vin înapoi.

Noutatea din acest an este magazinul de pe Calea Victoriei, care e deschis între 12 și 21 și va avea 20% discount la toate produsele disponibile acolo. E locul în care puteți să și probați hainele, să vă convingeți de calitatea lor etc.

Și pe online e bine, că transportul e gratuit peste 299 de lei și returul e gratuit. Cea mai bună ocazie să dai o șansă acestui brand românesc și să te convingi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu