in Aceeași Mărie

Aceeași Mărie are reduceri în campania ”Târgul de Brumar”

Black Friday poate toată lumea. Unii în ultima zi de vineri din noiembrie, alții cu 1 sau 2 săptămâni înainte. 

Dar Aceeași Mărie, ca un brand conectat la tradițiile românești ce este, avea nevoie de un concept în jurul căruia să facă o campanie de reduceri de toamnă târzie.

Așa s-a ajuns la ”Târgul de Brumar”, o ocazie să faceți cunoștință cu brandul la niște prețuri excelente.

Astăzi, 19 noiembrie, până la miezul nopții, toate produsele de pe Aceeași Mărie sunt la reduceri. 46% e cea mai mare reducere. Și sunt reduceri reale, cele mai mici prețuri din an. 

E un prilej prin care se eliberează din depozit stocul vechi și se face loc pentru stocul nou. Doar azi. Măria mai are campanii doar de Sânziene și de Sf. Maria mică, la început de septembrie.

Orice comandă peste 299 de lei are livrare gratuită, orice comandă prin Pachetomatele Poșta Panduri are livrarea gratuită, indiferent de valoarea comenzii.

Stocurile sunt în depozit, palpabile, nu sunt artificii de-alea cu ”stoc furnizor” sau ”livrăm în 10-14 zile”. Toate comenzile vor pleca vineri sau sâmbătă, ajung luni la destinatari, cel târziu marți. Asta înseamnă să ai stoc. Și cu produse exclusiv românești, apropo. Totul este făcut cu furnizori din România.

Dacă n-ați auzit până acum de brandul ăsta, aruncați un ochi pe site. Sunt atât lucruri pentru femei, cât și colecție pentru bărbați. Toate gândite de Antonia, cu un pic de ajutor operațional din partea mea. 

O să revin cu altă ocazie cu niște povești din culise, dar până atunci nu pot să nu mă minunez la gândul că anul trecut campania de reduceri includea doar 4 modele, că atâtea avea Aceeași Mărie atunci. Acum sunt peste 40 și urmează să intre încă 15 iarna asta.

Dar până atunci aruncați o privire, poate luați un cadou special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu