Două apartamente din București, suprafețe similare, timpi de încălzire similari. Un apartament cu 22 de grade constant, altul cu 24 de grade constant în termostatul centralei. Primul neizolat, celălalt izolat bine. Factura la gaze aproape identică pe luna octombrie: 200 de lei. Deci prin ianuarie la cât să ne așteptăm, la 600?

Am auzit de povestea cu subvenția, dar momentan nu mi-e foarte clar dacă o să mă încadrez sau nu. Și nici n-o să stau cu grijă că mi se taie subvenția dacă îmi fac prea cald în casă. Am plecat acum 1 an dintr-un apartament neîncălzit tocmai ca să pot controla eu confortul termic din casă, nu să fac frigul și să aștept compensarea Statului. Acest ”scuze, știu că n-ai căldură, așa că uite o factură mai mică”. 

Nu-mi place că se scumpesc toate, inclusiv gazele, unele scumpiri sunt absolut obscene, dar nici nu mi se pare că subvențiile împărțite în stânga și în dreapta sunt o soluție.

La fel de absurd e să vină vremuri nasoale și să te aștepți să trăiești la fel de bine ca înainte.

4 comentarii. Leave new

 • Come back to Kolentina then 🙂 We have caldura si apa calda.
  Bine, au mai fost mici intreruperi, dar nu cu zilele — da, e nasol cand nu ai seara apa calda, dar de obicei nu tine multe zile la rand. De obicei…
  Mno, fiecare cu ale lui 🙂

  Răspunde
  • Yes, but locuri de parcare? :)) Mai ales că acum ne trebuie două 😀

  • Yes, locuri de parkare iestem pe Masina de Paine, pe stradutele laterale kklau :D, s-au facut si pe Otesani mai sus – amenajate, jur, „e” mai departe, da’ „este” – si nu, aia ce ai patit tu atunci a fost doar un bau-bau de la useristu’ shef la Tarlaua 2 – one time only…
   Gasim, ne descurcam, mai faci o cerere la ADP, ca mai sunt prin zona cateva locuri libere sau care s-au eliberat…

 • Cat ma bucur ca unde locuiesc eu nu au fost si e destul de sigur sa nu fie probleme legate de furnizarea caldurii / apei calde :))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu