in Primii trei ani

Primii trei ani de Băcănia Veche (cu Marius Tudosiei)

Later edit: înregistrarea este disponibilă aici.

L-aţi văzut la televizor. Asta e cel mai probabil, având în vedere că a realizat „Sarea în bucate” la Digi 24 vreme de vreo 8 ani. 

Unii dintre voi poate că l-au văzut şi la diferite evenimente de vară din categoria NBC – nunţi, botezuri, cumetrii. Am participat la o nuntă la care era prezentă echipa lui şi a fost excelentă mâncarea.

Recent a deschis şi un restaurant pe Bulevardul Dacia, la nr. 25, foarte aproape de Piaţa Romană. Mai face şi mâncare pentru grădiniţe, până acum ceva timp hrănea şi corporatiştii din Pipera într-o cantină a căror profituri erau redirecţionate către Hospice Casa Speranţei.

Însă toate astea n-ar fi existat dacă Marius Tudosiei nu pornea în aventura vieţii lui în urmă cu 11 ani. Atunci a fondat Băcănia Veche. Venise din marketing de presă, a lucrat pe bugete uriaşe în mai multe trusturi şi a ajuns să facă poale-n brâu. Plus multe alte lucruri, desigur. Toţi oamenii care îl ştiu spun acelaşi lucru: Marius a muncit extrem de mult ca să ajungă în punctul în care e azi, a muncit chiar şi atunci când trebuia să ia o pauză, cu siguranţă atunci când orice alt om s-ar fi oprit.

Am discutat foarte multe cu el, într-un nou podcast uriaş, peste o oră și jumătate. Din nou, merită să vă faceți timp.

Diseară, de la ora 22:00 puteţi să ascultaţi emisiunea pe UrbanSunsets.com. Iar mâine dimineaţă veţi găsi înregistrarea pe StarCast.ro. Deja avem online emisiunile din primele trei sezoane, plus o parte din arhiva UrbanSunsets.com.

PS: Primele trei sezoane sunt integral şi pe Anchor.fm | Spotify | Google Podcasts | Apple Podcasts.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu