În ultimii ani a început să-mi placă tot mai mult The North Face, după ce am luat o geacă de ploaie cu sistem DryVent pe sub care am pus un fleece tot de la ei. Sistemul e foarte mişto, o prindere cu fermoar pentru acel fleece care devine un fel de căptuşeală pentru geacă. A devenit geaca mea „de iarnă”, impermeabilă, bine aerisită şi rezistentă. Primăvara scot fleece-ul şi redevine o geacă de ploaie.

Mai am şi un hanorac tot de la The North Face de care sunt super încântat, călduros şi din material foarte bun.

Luna asta căutam nişte ghete de bărbaţi pe care să le folosesc zi de zi şi să fac astfel upgrade la unele de la Decathlon care au fost bune, dar sunt cam entry level. Mai am nişte bocanci din piele de nabuc pe care îi iau doar când merg la mall sau atunci când nu e noroi, mai am şi nişte ghete de piele mai elegante. Am şi nişte ghete Geox pe care le-am purtat vreo 2 ani că aveau doar elastic şi nu trebuia să stau să mă leg la şireturi, doar că au ajuns să mi se pară butucănoase. Te cam dai în bărci cu ele.

Eh, şi am dat de ghetele astea de la The North Face, aceste Range Rover-uri în materie de ghete de bărbaţi. Nu doar că arată foarte bine, dar sunt şi impermeabile şi au şi tehnologia DryVent. Care are diferite variante şi care e disponibilă inclusiv la produsele gândite pentru temperaturi extreme.

Şi pentru că Moş Niculae a fost nerăbdator, le-am primit deja în varianta pe maro. Mi se par excelente, cele mai mişto ghete pe care le-am avut vreodată. Au inclusiv un sistem prin care opresc apa sau zăpada să intre prin zona şireturilor. Plus că talpa e flexibilă, sunt uşoare şi nu-mi transpiră piciorul în ele. Sunt tare curios să văd cum vor trece proba timpului.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu