Revin la o rubrică îndrăgită de cei mari și mici, dacă tot s-a făcut o frumusețe de punte peste cele două zile libere și weekend. Hai că de Sf. Andrei poate că ați mai avut activitate, s-a sărbătorit, s-a mai făcut o cumpărătură, ieri poate aţi fost la paradă, dar urmează nişte zile consecutive de stat. Așa că vin cu niște sugestii.

Filme și seriale

The Crown – poate n-ați reușit să terminați sezonul 5, așa cum e cazul meu, motiv pentru care mă voi concentra pe asta în următoarele zile.

Wednesday – serialul lui Tim Burton este cel mai bun debut din istoria Netflix. Nu pot să spun că mă surprinde așa tare vestea, s-au băgat mulți bani în marketing, este un regizor celebru care a distribuit actori celebri într-o poveste cunoscută în toată lumea. 

House of the Dragon – n-am reușit să ajung la final cu primul sezon, așa că sper să rezolv chestia asta în decembrie.

The Rings of Power – s-au difuzat toate episoadele din The Rings of Power, ceea ce înseamnă că puteţi face binging pe Prime Video la tot sezonul. 

Welcome to Wrexhamam mai scris despre Wrexham şi aventura lor transmisă pe Disney+, între timp au mai apărut nişte episoade.

Cărți

A apărut cartea despre viaţa lui Matthew Perry, cunoscut şi ca Chandler Bing din Friends. O avem deja acasă, dar momentan e la Antonia, care a tot lăudat-o în ultimele seri pe măsură ce citea. 

Am descoperit recent cărțile lui Radu Oltean, un istoric care se folosește de ilustrații pentru a spune povești foarte interesante din trecutul românilor. Am crezut că sunt mai degrabă pentru copii, motiv pentru care am comandat doar două dintre ele, cu gândul că le țin pentru juniorul care va apărea la un moment dat. Însă nivelul de informații text este excelent, multe detalii pe care nu le știam nici eu, care sunt super pasionat de istorie și am citit mult pe tema asta.

Podcasturi

Poate că n-ați avut timp până acum să ascultați Cristina’s Podcast, o serie de conversații relaxate între Cristina Chipurici și diverși oameni pe care îi știe. Sigur găsiți acolo un episod care să vă atragă atenția.

Anul ăsta am publicat un singur episod din Primii trei ani, însă e o arhivă generoasă de povești ale unor antreprenori care s-au lovit cu capul de pragul de sus de mai multe ori înainte să aibă succes. Am văzut recent cifrele din Spotify și m-am bucurat să aflu că a crescut numărul de abonați cu vreo 15%. 

Odată cu sezonul nou din The Crown a apărut și un sezon nou din The Crown Podcast, care e o încântare pentru pasionați.

Altele

Aici pot intra mai multe chestii, de la o pizza bună la Centrale Pizza, o porție de paste la Ciao Niki sau o plimbare pe la târgul de Crăciun din Drumul Taberei.

Dar dacă tot fac recomandări pe bază de stat acasă, hai să vă recomand niște newslettere.

Autocritica face o treabă foarte bună cu newsletterul Meșter în Mașini. Nu citesc fiecare ediție, însă de fiecare dată când prind timp liber și dau click aflu povești mișto.

Cristina Chipurici are și ea un newsletter super urmărit și apreciat, genul de produs care te pune pe gânduri de multe ori.

Și o recomandare pe bază de mâncare, de la Oana Vasiliu: UMAMI Moments. Important e să aveți stomacul plin când dați click. Sau măcar frigiderul să nu fie gol…

Am mai descoperit lucruri interesante în newsletterul Patru Pereți, al lui Daniel Popescu, aruncați un ochi dacă vă pasionează informațiile despre traiul între patru pereți, fie că sunt ei la bloc sau casă.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu