in Ecommerce


Pe la jumătatea lunii octombrie am văzut prima oară un anunţ legat de viitoarele magazine ePantofi şi Modivo din Mega Mall. Dacă nu mă înşel, sunt primele magazine offline din România ale companiei poloneze care operează Modivo şi ePantofi.

Două luni mai târziu iată că magazinul ePantofi s-a deschis şi probabil că urmează să fie gata şi Modivo. Am aruncat un ochi zilele trecute, când încă era în amenajare şi mi-a atras atenţia cu numărul mare de tablete prezente peste tot, aşa că am revenit când am auzit că s-a deschis. 

Aşa cum bănuiam, conceptul este unul inedit, fără produse expuse, doar cu foarte multe tablete (ecrane tactile?) pe care poţi vizita site-ul. Sau o aplicaţie dedicată, mai corect spus.

Cert e că sunt nişte ecrane pe care vezi produsele, preţul, îţi alegi mărimea şi dai comandă. Mai departe e o zonă de „ridicare” unde sunt aduse cutiile din depozit. Probezi şi cumperi dacă e totul în regulă.

Conceptul mi se pare interesant, e un hibrid între experienţa online şi cea offline. Teoretic au mai mult spaţiu pentru clienţi pe care nu-l mai ocupă cu expunerea produselor, însă cred că e mai dificil pentru clienţii care nu ştiu ce vor. Sunt foarte curios cum merge treaba, momentan nu era aşa multă lume, însă abia deschiseseră de câteva zile.

Revin cu detalii când va mai fi cazul, oricum ajung destul de des la Mega Mall, fiind foarte aproape de birou.

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu