in Casual stuff

La Tokyo s-a deschis cel mai mare Studio Tour Harry Potter din lume

În cazul în care sunteți fani Harry Potter, ar fi bine să începeți să strângeți bani pentru o călătorie în Japonia, pentru că acolo s-a deschis zilele trecute cel mai mare Studio Tour Harry Potter din lume.

Sunt reconstruite Sala Principală de la Hogwarts, în care au loc mesele și sortarea pe Case, Platforma 9 3/4, Ministerul Magiei, Diagon Alley și Pădurea Interzisă, plus biroul lui Dumbledore.

Se pare că timpul de vizitare pentru întregul tur este de aproximativ 4 ore. La final, ca în orice parc de distracții care vrea să facă un profit uriaș, veți putea intra în cel mai mare magazin tematic din lume. Mi se pare că e genul de loc în care se duc banii mai repede decât la păcănele. Am văzut deja cum e la Disneyland, cred că o să mă apuc să strâng bani într-un cont separat numai pentru merch luat de acolo.

Biletul de acces este 40 de euro (echivalentul în yeni), dar am senzația că va fi extrem de greu de prins loc. În momentul de față primul slot disponibil dimineața (că nu vrei să intri la 16:30 acolo) este abia pe 29 august. Deci e bine să plănuți cam cu vreo 3 luni înainte excursia asta. Eu unul mi-aș lua înainte bilete la tur, apoi avion și cazare. Măcar să știu că nu merg degeaba până acolo.

Până la excursia în Japonia, abia aștept să se facă 16 iulie și să-mi iau jocul Hogwarts Legacy. Am tot amânat momentul din rațiuni de muncă, dar 16 iulie e ziua magică!

E deja un tip care a făcut un tur de 30 de minute pe Youtube, în caz că sunteți super curioși.

Foto via

 

1 comentariu. Leave new

  • In Japonia nu știu când ajung, dar l-am vizitat pe asta din UK, și nu lasă deloc de dorit! Și că preț era tot pe acolo. Așa, pentru cei care nu sunt așa curajoși sa se plimbe așa departe..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu