in Casual stuff

Micutzu a revenit cu M.C.N. Podcast și o dezbatere despre online. A adunat la o masă rotundă câțiva influenceri. Numai bărbați pentru că… aici puteți voi să opinați. Poate că voia să folosească multe cuvinte cu p și era nevoie doar de prezențe masculine la masă.

Dorian Popa, Speak, Marian Godină, Mircea Bravo și Micutzu pe post de moderator. Cică a fost chemat și Faiăr, dar a refuzat. Au ținut să sublinieze asta, să explice că bărbații adevărați au venit să discute deschis.

M-am uitat 15 minute și ceva, până când a zis Speak că în opinia lui…ceva. Nu am reținut ce. Pentru că mi-am dat seama că nu mă interesează opinia lui Speak sau a ălorlalți de acolo. 

Râd la unele dume date de Mircea Bravo, îmi place alpaca lui Godină (nici nu știu dacă o mai are, dar nu asta e ideea), mai ajung la vreun clip al lui Dorian Popa când își mai pune câinele să facă vreo chestie. Am râs la glume ale lui Micutzu și rămâne un om de comedie foarte bun pe chestii scurte (Bodyguarzii intelectuali, spotul Efix, spotul CatMobile).

Dar niciodată nu m-a interesat opinia vreunuia dintre ei pe vreo temă. Atât. La asta se rezumă totul. Sunt niște oameni care fac entertainment, nu sunt recunoscuți pentru opinii.

What’s next? Dezbatere politică între Ceușan și Morodan?

1 comentariu. Leave new

  • Si cu asta ai cam sumarizat ceea ce trebuie: unii ar trebui sa ramana doar la patratica lor.
    Profund antipatici imi sunt micutu ala si dorina popa, pe godina il placeam, dar a inceput s-o dea in diverse, speak – nu am auzit de el iar Mircea Bravo, da, este OKeish… deocamdata.
    Plus ca, in opinia mea […] glumele lui nu sunt deloc amuzante, „Pula” parca este un oras in Croatia si putem si noi s-o dam in stanga si-n dreapta, dar nu rade toata lumea de acest gen de … umor, sa zicem.
    Dar se pare ca sunt minoritar doar, ce stiu eu, sunt prost, mama-i curva, restul sunt destepti, gen! 😀

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu