Nu credeam că o să fiu super curios să văd conţinut publicat în exclusivitate pe Voyo, dar uite că au adus şi ceva mai bun decât Insula iubirii sau episoade în avans din Groapa şi ce seriale mai sunt pe acolo.

Tovarășu’ e o mini serie în 3 părţi despre ascensiunea şi dictatura lui Nicolae Ceauşescu.

Primul episod este excelent, mi-au plăcut foarte mult imaginile de arhivă din Bucureştiul vechi. Pe lângă asta apar multe alte imagini interesante şi informaţii pe care nu le ştiam. Conexiunea dintre americani şi chinezi negociată la Bucureşti, prima vizită a lui Nixon (în calitate de fost vicepreşedinte), toate astea au fost informaţii noi pentru mine.

Interesante şi imaginile de la Doftana, plus cele de la funerariile lui Stalin. Mi se pare foarte bine pus în context totul. 

Mi se pare nasol că e pe Voyo, ar trebui să fie accesibil tuturor şi să fie vizionarea obligatorie pentru cei care consideră că era bine în comunism.

3 comentarii. Leave new

 • Mai sunt chestii bune pe Voyo, dar da, asta a fost cea mai reusita exclusivitate de pana acum. De vazut a fost vazuta de destui, a intrat in top 5 serii vizionate pe Voyo pe tot 2023, desi a avut premiera doar in decembrie. Nu m-as mira s-o vanda producatorii si Netflix-ului, dupa ce expira licenta aici.

  Răspunde
 • Dar pentru asta avem intotdeauna filelist & co. Stiu, nu sunt in asentimentul tuturor, dar lucrurile sunt asa cum sunt.

  Răspunde
  • Popârțac Epaminondas
   februarie 14, 2024 11:17 pm

   Nici eu nu cred că o să fiu în asentimentul tuturor. Dar lucrurile nu sunt cum nu sunt. Mai mult, așa adăuga că astea sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu