ikea_catalog

Am câţiva prieteni pentru care catalogul IKEA este o chestiune vitală. Trebuie să-l aibă REPEDE, preferabil imediat după ce apare. Recunosc, nu fac parte din categoria asta, deşi îmi place foarte mult să mă uit pe el şi îl răsfoiesc chiar şi la câteva luni de la lansare.

Pentru mine, catalogul IKEA este ceea ce era catalogul Neckermann pentru părinţii mei: o sursă de inspiraţie, o serie de imagini la care aspiri, cu diferenţa că acum chiar pot merge la magazin să iau unele chestii. Teoretic aş putea să iau tot ce-i acolo, dar câteva nu încap în apatament, iar altele m-ar obliga să arunc mobilă care e foarte ok. Aşa că rămân cu privitul şi cumpăr ba o solniţă, ba o piatră de ascuţit cuţitele, ba un castron de bambus.

Anul ăsta catalogul IKEA pune în centru bucătăriile şi sunt unele care arată absolut bestial. Mereu mi s-a părut cea mai cool treabă un bufet/masă de lucru pe mijlocul bucătăriei. Dar pentru asta îţi trebuie spaţiu, nu glumă.

Tot la capitolul bucătărie IKEA, sunt noutăţi şi în restaurant: somonul nu mai e cu brocolli gratinat, ci cu cartofi, fasole verde şi sos olandez, sucurile nu mai sunt Pepsi, 7Up şi Mirinda, ci unele cu 50% mai puţin zahăr (arome naturale), iar ca desert a apărut iaurtul îngheţat cu gem de merişoare. Chifteluţele de pui şi cele vegetale sunt de ceva timp în ofertă, însă abia acum au intrat oficial.

Catalogul a ajuns deja în unele case şi până pe 1 septembrie va fi distribuit în Bucureşti, Ploieşti şi Piteşti. Online îl puteţi găsi aici, în caz că nu mai aveţi răbdare.

Cât despre noul magazin din zona Policolor (1 Decembrie), reprezentaţii IKEA au zis că tocmai s-a dat aprobarea pe planul urbanistic zonal şi probabil că urmează să înceapă construcţiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu