Pe la sfârşitul lunii trecute am văzut un Sponsored Story cu ceva fast-food grecesc de pe la Tineretului. Gyrosul arată foarte bine, poze bune, grafică mişto, ne place. Dar stai aşa că nu s-a deschis încă, e doar teasing. Ok, păi cică se deschide în curând.
Trec zilele, uit de Gyrosul din Tineretului, plec la Alexandria, mănânc acolo o shaorma absolut decentă în miez de noapte, revin la Bucureşti şi dau peste anunţul cu gyros de la Makis. Trece pofta de gyros, mergem înainte. Astăzi văd iar reclamă cu La Makis şi gyrosul apetisant. Ok, s-a deschis? Nu, tot „în curând”. Păi cât de curând? Aflu din comentarii că e gata pe 15 septembrie. Adică la 2 luni după ce s-a postat anunţul de teaser. Timp în care reclamele alea au rulat şi au rulat şi i-au umplut buzunarele lui Mark Zuckerberg.
Deci răspunsul la întrebarea „cât ar trebui să dureze un teasing?” este o săptămână, cel mult două. Mai ales când e vorba de genul ăsta de business. Nu e ca şi cum mă culc noaptea cu gândul că mai sunt 3 săptămâni şi o să pot gusta din gyrosul pe care l-am văzut pe Facebook. Cel mai probabil că oamenii vor uita de asta până când se deschide şi vor apărea din nou anunţuri sponsorizate. Pentru care se vor cheltui alţi bani.
4 comentarii. Leave new
Sincer, nu prea mai e teasing.
Ala ar trebui sa fie ceva mai subtil, sa ridice un semn de intrebare. 🙂
Or fi fost întârzieri la punerea în funcțiune.
DOUĂ luni? 🙂 Cred că i-a luat entuziasmul pe dinainte.
durata unui teasing trebuie sa ia in considerare si produsul
daca il tot momesti pe client ca ii aduci saorma preferata 2 luni de zile, poate descopera salata intre timp si efectul dorit se transforma in pierderea lui
daca faci teasing la iphone 300, poti sa il momesti si mai mult
imi amintesc de fratele meu care tot suspina sa apara StarCraft II si a stat, si a stat, pana a aparut, s-a jucat un pic si a revenit la Call of Duty… ce sa-i faci, cand astepti prea mult, clientul deprinde alte gusturi (pun intended 🙂 )